Jump to content

Bir depoyla kaç km gidiyorsunuz?

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

mucahitabisenbizimherseyimizsin@mazdaclubtr.com adresini açayım bari :D

Aynı adresin hotmail uzantılısını 2-3 ay önce açıp teslim ettim çok kıymetli büyüğüm Mücahit abime :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
Guest mechanicker

ben 93 model mazda 626 2.0 136hp hb. arabamla yanlış hatırlamıyorsam 2002 senesinde yaptığım ölçümde bir depoyla 760 km yol yaptım.şimdiki mazdamla 100km ortalama 5.0-5.5 yakıyorum.şehir içi 6.5 ve 7 yi buluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şuan memlekette babama emanet bir 2001mazda 626 2.0 GLX full 136hp metalik gümüş gri evin önünde duruyor:)

Onlar da çok güzel.

Mazda'nın neden motor güçlerinde rakiplerine nazaran ciddi artışlar göstermediğine dair bir bilgin var mı ?

136-141-147-147 diye gidiyor 626 ve Mazda6 nın motor güçleri. Çok büyük artışlar değil bunlar geçen zamana rağmen.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

herşey beygir gücü demek değildir:)mazda motorlarında az sarfiyat ve çok performansı hedeflediği için.mazda motorlarının sistemlerine bakıldığında bu görebiliyor zaten.siz 90 bg bir 323 ile 90 bg bir albea yı bir tutabilirmisiniz.mazda performansı destekleyen tork motor hacmi ve beygir gücünü yakıt sarfiyatını en aza indirgereyek performansı yakalamak amacında.mazda motorlarında ekonomi ve performans hat safhada.buna örnek wankel motor sistemi.yani Rx8 in motoru dairesel motor. bu motor 1.3lt hacimli ve 5.500 devir dakikada 255 bg güç üretiyor:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

98 323 1.5 motor yaklaşık 80 ytl'lik benzinle 350 km 'ye yakın gitti ki bunun yaklaşık 150-160 kmsi gayet tempolu kullanımdı 140-170 arası hızlarda :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...