Jump to content

Rolanti Hakkında (Familia - Lantis 1.8)

canozcan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yazdığına göre sadece kapak sökülüp taşlanmış. Bunu yapmak için sökmek zorunda olduğu herşey kontrol edilmesi gerekli. Hani araçtan başka bir şey söküp takmamışsa. Bunların dışında yapılabilecek bir şey yok. Ancak sorun conta değişiminden kaynaklanmama ihtimaline karşıda tüm ateşleme sistemi, yakıt sistemi ve avans ayarı kontrol edilmesi gerekli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba öncelikle cevaplar için teşekkür ederim,

Bugün buji kablolarını değiştirdim fark yok. LPG gaz ayarı yaptırdım. Gazı ayarlarken usta durumun farkına vardı, fakat kendisi enjeksiyonlarda sıkıntı olabilir dedi. Katkı koyalım düzelir dedi fakat güvenemedim açıkçası.

bende de rolanti sorunu vardı. hava akışmetreden başlayarak baktırdım temizlettim.

havaakışmetre  - boğaz kelebeği - tevzi makarası yada kapağı tam bilmiyorum adını hepsi söküldü temizlendi kontrol edildi onlarda bi sıkıntı olmadığı görüldü. sonra buji kablolarını değğiştirdim bujileri değiştirdim. hala bişiy düzelmedi. lpg enjektörleri değişti gene düzelmedi. artık motordaki enjeksiyonlar mı neyse onlar sökülüp temizlenmeye gönderildi temizlenip sıkıntısı giderildi. ama suan takılmadı araca taktıktan sonrada düzelmediyse bu rolanti bilmiyorum artık ne yapmam lazım :D çarşamba perşembe belli olucak hayırlısı bakalım gene çözemezsem yandık (:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

soyle izah ediyim kelebeği kendim soktum. volkan arkadaşımın yonlendirmesi ile kelebekteki rolanti motorunu ayırdım içi pas küf yağ ne ararsan var. onu temizledik. distrübütör komple sokup temizlik catlak vs varsa onarım. oring dğeişimi yaptım. hava filtresini sokup temizledim. akışmetreyide temizledim. bujileri sıfırladım. cekiş falan felaket. rolantide frene ve debriyaja basınca düşme oynama var onun dısında bi oynamam kalmadı. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...