Jump to content

İmmobiliser ve Yedek Anahtar ???

iap54
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Valla ellerinde CD çalar'a veya bilgisiyarın harddisk'ine  benzeyen bi alet var.. Harbi harbi sinyali yakalayıp kaydediyormuş yanlış hatırlamıyorsam. Aynı programda yakalanan bi araba hırsızı vardı,  adam diyorki bizim aşamayacağımız sistem yok yani elektronik olarak. O yüzden eski usul kilitleri tavsiye ediyorlar. Hırsızları daha fazla oyalıyormuş :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

adam diyorki bizim aşamayacağımız sistem yok yani elektronik olarak. O yüzden eski usul kilitleri tavsiye ediyorlar. Hırsızları daha fazla oyalıyormuş :)

Oldu. Asma kilit takalım arabaya... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Baston kilit denilen pedal+direksiyon kilitleri gerçekten de caydırıcı olabiliyor. Hırsız gelip arabaya bakınca eğer amacı arabayı götürmekse vazgeçebiliyor. Yok içeriden birşey alacaksa zaten yapacak hiçbirşey yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 yıl sonra ...
  • 3 ay sonra ...

Merhaba,

Mazda 323 1999 Model Familia aracımın yedek anahtarı yok. O yüzden Sustalı anahtar yaptırıp orjinal anahtarını yedeğe çekmek istiyorum. 
Konu hakkındaki bilgilerinizi rica ederim. 

Ebay vb. sitelerden baktım ancak sustalı cinsini bulamadım :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhabalar, 99 model 323 1.8 gt modeli var bende. uzaktan kumanda yaptıracağım ancak kafamı kurcalayan olay immobilizer olayı. sustalı yaptırabilir miyim? yardımcı olur musunuz?

immobilizer var mı bu modellerde acaba? anahtarda herhangi bir düğme yok, çip oluyor mu acaba?

anahtar bu

Adsız.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende 1.5 familia kasa var 99 model ve immobilizerli. Senin anahtarın aynısı görünüşte anahtar. muhetemelen seninki de immobilizerlı dır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 saat önce, BlueFamilia :

sustalı anahtara dönüştürmek pahalı mı olacaktır? normal kumanda alayım o zaman.

Üstad ben araştırdım. Sustalı anahtar yapan ustalar var. Ancak 5-6 ay önce sorduğumda 
eskişehir tarafında bir ustayı aradım. 100-150 TL arası demişti.

Düzce de bi usta buldum sustalı yapabilir misin dedim yaparız dedi.  150-200 TL fiyat çekmişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o kadar para vermeye gerek yok, ben sustalı tip anahtarı olan merkezi kilit sistemini 60 tl ye almıştım,onu geri verip normal kumandalı olan 50 tl idi. onu alayım o zaman

teşekkürler yardım için bu arada.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, BlueFamilia :

o kadar para vermeye gerek yok, ben sustalı tip anahtarı olan merkezi kilit sistemini 60 tl ye almıştım, normal kumandalı olan 50 tl idi. onu alayım o zaman

teşekkürler yardım için bu arada.

Rica ederim. Bana verilen fiyatlar buydu. Yeni anahtar istediğimden.

Ancak isterseniz bi araştırın. Belki mevcut anahtarınızı sustalı anahtara çevirmek daha uygun fiyatlıdır. 
Çünkü mevcut anahtarın içindeki malzemeleri alıp sustalıya geçirecek. Bi soruşturun. Eğer uygun sustalı anahtar kalıbı varsa bizi de bilgilendirin :)

Dediğim gibi ben Sıfır anahtar yaptırmak istediğimde bu fiyat verildi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben uzaktan kumanda almak istiyordum, sustalı tip hoşuma gitti onu aldım ama bu immo olayı kafamı karıştırdı henüz taktırmadım zaten telefonla anahtarcıya sordum15 tl demişti ama henüz gidemedim anahtarcıya, önce anahtarcıya sorayım ona göre geri verip normal kumandalısını alayım.

WP_20160326_15_46_12_Pro.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...