Jump to content

Motoru Soğukken Zorlayınca Gelen Koku (89-94)

kırmızı_323
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 52
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• ozanm3

5

• Mustafa06

5

• kırmızı_323

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Yok yaw 323'ü küçümsemek anlamında söylemedim, çok severim & beğenirim 323'leri... Ama bi aralar Türkiye'de sular seller gibi satmış arabada Wankel motor olma olasılığı pek yüksek olmasa gerek :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

323'e laf söyleyen kişi önce Mazda3 satış kataloglarını okusun.

o kıytırık 3 leri satabilmek için halen 323'ün namı kullanılıyor. yok efendim neymiş "efsane 323'ün mirasını devralan 3.... v.s." :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi söz konusu wankel motor olunca Allah'ın 323'ü de denir, Allah'ın 3'ü hatta golfü-corollası-civici,astrası falan :D Ben aşağılama olarak algılamadım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

323'e laf söyleyen kişi önce Mazda3 satış kataloglarını okusun.

o kıytırık 3 leri satabilmek için halen 323'ün namı kullanılıyor. yok efendim neymiş "efsane 323'ün mirasını devralan 3.... v.s." :D

hoop abi orda dur :D :D mazda 3 tamamıyla yenı bı tasarım 323 le alakası yok bunu herkes bılır kendıne ozgu tasarımlarıyla kalıtelı bı arac sadece 323 ten sora cıktıgıı ıcın mazdanın 3 serılerıne mensup bı arac mazda 6 da 6 serılerıne mensup mesale

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaw iyi de siz konuya baya bi tersinden bakıyosunuz, konu Wankel olunca Mazda6 bile olsa Allah'ın Mazda6'sı derim Emre'nin dediği gibi. Bunun 323'le bi ilgisi yok. 90'larda şu anki kadar gelişmemiş Wankel motoru olan bi otomobilin 323 kadar satabileceğini düşünmüyosunuz heralde?

Yarın öbür gün biri gelip de "Mazda3'te Wankel varmış, doğru mudur?" dese ona da ne arar Allah'ın Mazda3'ünde Wankel motor derim bi Mazda3 sahibi olarak. Küçümseme değil bu. Ne arar Wankel 323'te...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

hoop abi orda dur :D :D mazda 3 tamamıyla yenı bı tasarım 323 le alakası yok bunu herkes bılır kendıne ozgu tasarımlarıyla kalıtelı bı arac sadece 323 ten sora cıktıgıı ıcın mazdanın 3 serılerıne mensup bı arac mazda 6 da 6 serılerıne mensup mesale

beni bağlamaz. :)

kataloglarda söylediğim cümle var mı? yok mu? :D

323'lerde çıktığı senelerde ve hatta halen kendine özgü  ve beğeni toplayan bir seridir. yani mazda3 ler sürpriz yumurtadan çıkmadılar, onların bir dedeleri, ataları var. nasıl ki sen istesen de istemesen de babandan dedenden birşeyler taşıyorsan maz3 ler içinde durum aynıdır. Yani tutup da maz3 farklı tasarım, 323 le alakası falan yok demenin alemi yok. aslını inkar edene ne derler bilirsin ;):D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu  koku problemı bendede oldu debrıyaj kokusu ben sıkıstırmadan geldı ve  baya baya ıkı gun  boyunca aldım koku sımdı bısey yok nedendır acaba debrıyaj balatası neden kokar bu kadar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Asıl önemli olan şey durmak zaten. Bi de kazasız belasız durmak tabi. Direğe ekleşip durduktan sonra bi anlamı yok. :)

bak hala sataşıyorlar abi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

bak hala sataşıyorlar abi :D

Doğru söze diyecek lafımız yok.

giden arabanın durması da biraz sorunlu oluyor illaki ama 3 ler zaten yürümediği için dururken pek sıkıntı çıkartmıyorlar. ehh hele hele 1,5 ton civarındaki koca popoya sahip oldukları için illaki biraz tık nefes olmaları normaldir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...