Jump to content

Lantislerle İlgili Yorumlarınızı ve Bildiklerinizi Söylermisiniz..

Lantis_Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Vedat bence önemli bir örnek zira o zorlu işleri bile yapabilen ustalar olduğunun göstergesi. Adana da Heriş Tuning'e yaptırdı bildiğim kadarı ile birçok şeyi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 66
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• halil_i

12

• emredeler

15

• Lantis_Burak

25

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

emre su an o para yoq ama kafamda bazı seyler var zaten alırsam alcagım tek araba lantıs bılmıorum ya cok degısık arabalar kullandım arkadaslarımda kendı arabam daha olmadı gercı o kadar yukselemedık otomotıv pıyasasında ama :D alıcak olursam mazdadan baska bısı olmaz ehlıyetı aldıgımda bıle bu arabanın farkını gordum mazda3le ehlıyet sınavına gırdım ve gercekten o pedala ayagını koydugunda ınsan basmaktan baska bısı dusunmuo o kadarkı hocanın ıkazını bıle duymamıstım hızı yukseltırken :D:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

adas dıycem bı mahsuru yoksa tabı ama sunu soleyım vedat cıdden bu lantısın hakkını vererek arabayı yuceltmıs bız o kadar yapamayız ama ben sadelıkten yanayım gosterdıgım bı resım vardı bıras once ordakı lantıs cıdden cok sadece ve gusel olmus su an bulundugum bolgedede bı lantıs var ama adam cıdden modıfıyesını abartmıs gozume batıo araba tabı benım gozume batan trafıgınde gozune bakar cevırırler hıc acımazlar:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

33ED540 bu arabayı bılıorum cıdden gusel yapılmıs bı modıfıye bıde garaj arabası olması mukemmel ama fıyatı 16 bın bıras fazla benım gıbı bı adam ıcın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya bıde bısı sorcaktım aklıma gelmısken soruyum bırı yazmıs mazda lantısle ılgılı brc marka lpg sıstemıyle sehır ıcı 190ytl sehırler arası 140ytl dıye bole bısı olması mumkunmu bana sankı bıras sallanmıs bı fıyat gıbı geldıde ondan merak ettım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende su ytl alısamayanlardanım falla adaş bazen karısıo kusura baqma :D

Benim için problem yok da km de 1,9 YTL yakan bir araban olursa sana zararı olur :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...