Jump to content

Honda Civic Type-R

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 45
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

8

• Ouz

5

• Mücahit

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Ben bu arabanın arkadan görünüşünü beğenmiyorum.Bagajıda ufak.Bana gelmez.

yinede civic sedan dan büyük bagajı ;D:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Civic sedan'ı bilmem.2 gün önce hatunun biri yanımda açtı bagajı ordan gördüm.Bebek arabası emanet duruyordu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Demekki ben Mazda yı görmeden bakmışım Honda nın bagajına ki az daha alıyordum :) . E tabii Ford Fiesta dan sonra hepsi büyük geliyordu.

Ama şimdi olsa almam hayatta :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu ne tipsiz araba yaa.Musalla taşındaki tabut gibi resmen;hele arka görünüş berbat.Sırf abartı. :nea: Haa bu arada 4 yıldız aldı bu biliyosun dimi Volkan? :fiuw:

evet Soner abi 4 yıldız aldı ama,şekli mükemmel bence  8)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arabada sadece içi dizayn biraz iyi ve motor gerisi palavra hele arka cam ziphoyler ve komple giden stpo gurubu berbat.Moderen kaçayım derken becerememişler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biran Abi yapma allahaşkına ya benim iç/dış bu kadar beğendiğim bu sınıfta başka araba yok - Konu Type-R konusu ama HB Civic'ten bahsediyorum nasıl olsa görünüşleri aynı - .. Okan Abi sen TYPE-R dan bahsediyorsun di mi rx-8 veya muadili olmazsa alıcam derken ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet, normal Civic için işim olmaz o dizaynla...

ya Okan bırak şimdi bu beğenmiyorum ayaklarını,yoksa sırf motor için araba mı alınır yaa  ;D  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim su anda olanagım olsa benim mazda3 e satıs koyabilecegim tek araba Seat Leon Cupra :'(_az kalsın leon sport up alıyordum ama cok yakıyor ve motor vw in bilmeme kac yıllık motoru diye vazgectim_ama bu type-r a da sarı renk yakısıyor yani, o da belki göz önünde bulundurulabilir :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla beğenmiyorum Volkan... Bi tek motoru için de almıyorum, Honda kaliteli bi marka, uzun ömürlü, şu anda en iyi motorları uretiyolar BMW ile birlikte. Tüm bunlara istinaden tipini beğenmesem bile 100'e 6 küsur saniyede çıkmak için Type-R alırdım, zira yaşım geçmeden şöyle spor bişeyler sürmeyi çok istiyorum, sırasıyla Rx-8, S2000, onlar olmazsa Type-R...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaşım geçmeden şöyle spor bişeyler sürmeyi çok istiyorum, sırasıyla Rx-8, S2000, onlar olmazsa Type-R...

Duyanda bayağı yaşı var zannedecek  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

type-r >> 0-100; 6.4

leon cupra >> 0-100; 6.2

_yani cok daha fazla para verip aynı 0-100ü olan s2000 alınabilir ama tabi sonucta performans hemen hemen aynı_su an yeterli param olsa hiç gözümü kırpmadan Lotus Sport Exige Cup alırdım_kasası elise nin kasasıyla aynı tabi ama daha bi şekilli olanı ve 3.9sn 0-100ü var ama s2000 in neredeyse 2 katına patlar fiyat olarak_ama en akılcısı Lotus Elise alırım baya ucuza gelir diğerlerine göre ve 5.9sn 0-100ü var_bilemedin 2. el alırım lotus Türkiye de tutulmadıgı için ilk sahibinden sonra fiyatlar dehset düsüyor ;)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hatta fotosunu ekliyim şu Lotus Sport Exige Cup ın da havada kalmasın yazdıklarım 8)

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla Lotus alacaksın da bakımını kim yapacak, kaza yaparsan nereye götüreceksin? Type-R - S2000 olayında sadece performans olayı değil, biri hardtop GT arabası, diğeri coupe cabrio... Hele hele Rx-8'in imajı bambaşka, o yüzden fazla paraya değer bence... Mücahit Abi, 25 yaşında Rx-8'e binmek var, 35 yaşında Rx-8'e binmek var, ikisi çok ayrı şeyler bence...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vallaha ben 40ımda biniyim öpüp basıma koycam :fiuw::tey:_rx-8i çektin mi zaten altına bi 10-15 yaş genclestirir adamı ;D_botox gibi meret :P;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olsun ya, bizim dekan'da 330 ci vardı, komik duruyo adam içinde. Bu arada bi devlet üniversitesindeki bi dekanın o arabayı alması için okuldan çok dışarıya iş yapması gerektiği gerçeğini göz ardı ediyorum... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla Lotus alacaksın da bakımını kim yapacak, kaza yaparsan nereye götüreceksin? Type-R - S2000 olayında sadece performans olayı değil, biri hardtop GT arabası, diğeri coupe cabrio... Hele hele Rx-8'in imajı bambaşka, o yüzden fazla paraya değer bence... Mücahit Abi, 25 yaşında Rx-8'e binmek var, 35 yaşında Rx-8'e binmek var, ikisi çok ayrı şeyler bence...

ben 25 yaşında olayımda eşege bineyim asıl 40 ından sonra lazım herşey
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...