Jump to content

Ön Konsol Kaplama (89-94)

Guest mazda323
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bayağı bir çatlak varmış, bana kalırsa boya falan atma git bir döşemeciye, söksünler ve güzelcene deri kaplasınlar, tabii maliyet ne olur bilemem, boyayacak olsan bile mat siyahtan başka renge sakın boyama.

Hatta sprey falan kullanma arabanın ön camı dahil her tarafı berbat olur, boyanın kapagına bir iki tıs sık , oradan ince bir fırca ile sür boyanacak çatlaklara yeterli, başına iş açma.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi normal sprey boya değil kuruyunca plastik oluyor naylon gibi bir şey geri sökülebiliyor. silikon sürdüğüm yerlerin çevresini zımparalasam yeterli galiba. bu arada gösterge ibrelerini de tahta boyası ile kırmızıya boyadım :)

dediğim boya 

böyle birşey
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

aldığım plastik kaplama rengi mor değil pembeye yakın bir renk çıktı dolayısıyla ondan vazgeçtim karbon kaplama yapmaya çalıştım bombeli yerler ve köşelere saç kurutma makinesi gerektiğinden pek işe yarar bir şey olmadı, şimdilik öyle bıraktım. ya saç kurutma makinesi ayarlayabilirsem öyle deneyeceğim ya da bir ustaya yaptırmak zorunda kalacağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Karbon kaplama yapsanız bile mat siyah tercih ediniz.

karbon mat siyah aldım da saç kurutma makinesi ile yapmadığım için hiç iyi olmadı ev 6. kat elektrik kablosu çekemiyorum. karbon bir parça da var kablo ayarlayabilir isem yaparım yoksa bir tamirciye deri kaplatacağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Karbon kaplama ne kadar sağlıklı olur gerçekten düşündürücü. Konya'da geçen sene ben birisinin tavsiyesiyle bir isim yada bir dükkan diyeyim öğrenmiştim. 250 lira istiyormuş komple sıfır göğüs kaplamaya. Nasip olursa ona götürüp sıfır kaplatma niyetindeyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...