Jump to content

TÜVTURK Istanbul da hizmet vermeye başladı

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yeni Araç Muayene İstasyonları İstanbul’da hizmet vermeye başlıyor!

T.C Ulaştırma Bakanlığı denetimi altında faaliyet gösterecek, Doğuş Grubu, Akfen ve TÜV SÜD ortaklığı ile kurulan TÜVTURK’ün uluslararası standartlarda araç muayene hizmeti veren istasyonlar zincirinin yeni halkaları, İstanbul’da hizmet vermeye başlayacak.

Uluslararası standartlarda hizmet sunmayı hedefleyen TÜVTURK Araç Muayene İstasyonlarının yeni halkaları, İstanbul Çatalca, Kavaklı, Silivri, Pendik, Sultanbeyli, Mimarsinan, Esenyurt, Orhanlı, Hadımköy, Dudullu, Haraççı ve Şile ilçelerinde olamk üzere toplam oniki noktada 14 Kasım 2008 Cuma günü itibariyle faaliyet göstermeye başlayacak. TÜVTURK İstanbul Araç Muayene İstasyonları, T.C Ulaştırma Bakanlığı tarafından yetkilendirilerek, 20 yıllığına İstanbul’da periyodik araç muayenesi için tek yetkili kurum olacak ve  TÜVTURK İş Ortağı “TÜVTURK İstanbul Taşıt Muayene İstasyonları İşletim Anonim Şirketi” tarafından işletilecek.

http://www.tuvturk.com.tr/conthab.asp?hid=54

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben muayeneyi 12 sinde yaptırdım :D 2010 a kadar rahatım :D

Bugün arabayı yıkatırken artık eski muayene istasyonlarının kapatıldığını söylediler. Bunu okuyunca doğru olabileceğini düşündüm. Bundan sonra muayeneye gireceklerin işi biraz daha zor olacak..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben hala yaptırmadım aldığımdan beri muayene yok :D O değil araba bile üzerime tescilli değil :D böyle bi sorumsuzluk sahibi bir insan olur mu dediğinizi duyar gibiyim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben hala yaptırmadım aldığımdan beri muayene yok :D O değil araba bile üzerime tescilli değil :D böyle bi sorumsuzluk sahibi bir insan olur mu dediğinizi duyar gibiyim :D

Biz buna kısaca Erguvan Mode diyoruz :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ooeehhh be abi ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senin için sorun yok araba kimin üzerine ise onun problemi :D

Onun için tikkatli kullanıyorum sorumsuzluklar da bazı sorumlulukları getiriyo yanında :D bonus olarak...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tüvdeki en çok bulunan sorun far ayarı kusuru.Dün gece  İstanbuldan dönerken Tüvün değerini birkez daha anladık babamla.5 arabadan 3 ünün farı ayarsız ve aşırı derecede rahatsız ediyor.Far ayarı düzgün olmayan arabalar kesinlikle geçemiyor.Bu arada Cam filmide yasak değil eskisi gibi,hafif kusur kabul ediliyor.İstanbullulara hayırlı uğurlu olsun:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hafif kusur olunca ne oluyor tam olarak ?

Hafif kusur olunca sana kalmış oluyor yaptırıp yaptırmamak Burak abi yani muayeneden geçiyorsun fakat aracında ki o kusurların giderilmesi gerektiğini sana tavsiye ediyorlar.Ağır kusur olunca zaten geçmiyor araç muayeneden.Birde işin diğer tarafı 110 ytl yi ödeyip ağır kusur çıktığında ve kusurları düzeltip tekrar gittiğinde 1 defa hak tanıyorlar.Yani araçta kusurlar giderilmemişse,3'ye  gitmek için 110 ytl daha tahsil ediyorlar senden.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün okulda muhabbeti döndü, cam filmi varsa araçta sıraya bile girmeyin diyorlarmış dediler. Hatta araçta orjinalden xenon yoksa xenonları da kabul etmiyorlarmış :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bunların amacı belli :D Trafiğe anormal araç çıkıyor. Sayıyı azaltmak lazım :D

Ama muayeneye farklı illere gidenler olacaktır şimdi ??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hafif kusur olunca ne oluyor tam olarak ?

kusuruma bakmayın artık olur o kadar diyip gecebiliosun abi :D

peki bişey sorayım, bu hafif kusurlar alt alta toplanıp agır kusur oluyor mu?? :D hayır öleyse eger ;D yoksa her baslık ayrı mı degerlendiriliyor??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...