Jump to content

1. Nesil Mazda3 CD Sıkışması ve Check CD Sorunu

Guest Exclusive
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yazma hızı derken yüksek mi olacak düşük mü? Ben de kendim yapıyorum CD'leri ama şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yazma hızı derken yüksek mi olacak düşük mü? Ben de kendim yapıyorum CD'leri ama şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.

düşük olacak.otomatik olarak hızlı olsun diye 52x ile başlıyor sen istediğin hızı ayarlayabiliyorsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

en az senin kadar kullanmışlığım var,şu an için kullanmasamda :)

Amma sallamışsın.Bir kere senden önce aldım arabayı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

düşük olacak.otomatik olarak hızlı olsun diye 52x ile başlıyor sen istediğin hızı ayarlayabiliyorsun.

Cd yazıcı programı ve yazıcınıza göre değişir.

Birde istediğniz kadar yavaş çekin sonuçta no name cd'ler daha çabuk bozuluyor.Arada bir yenilemek gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Bu sabah okula giderken teyb CD modunda normal olarak açıldı. Sonra radyoya geçtim ama daha sonra tekrar CD'ye geçince "CHEK CD" diye uyarı verdi. Şimdi CD ne dışarı çıkıyor ne de çalıyor. Altısı da çalmıyor. Başından geçmiş arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Radyoda bir şey yok. Ama CD bozuk. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arada bir olabiliyor bu tür takılmalar.

Benimde birkaç defa oldu.Ama mevsim kıştı ve CD changerım sanırım soğuktan etkilenmişti.Çok kurcalamadan bıraktım ben kendi kendine duzeldi.Uzun zamandır tekrarlamadı.

Birde taktığınız CD normalden biraz daha kalınsa problem çıkartmış olabilir.Genelde eski CD ler bu şekilde olabiliyor.

Bence bir süre pek dokunmadan bırakın kendi haline.

Baktınız düzelmedi servis yolu gözüküyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

olması gerekenden ince veya kalın CD ler changerın içine sıkışabiliyor. kendi kendine düzelmezse servise gidilip çıkartılması gerekebilir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

olması gerekenden ince veya kalın CD ler changerın içine sıkışabiliyor. kendi kendine düzelmezse servise gidilip çıkartılması gerekebilir...

evet buda olabilir.kullanma kılavuzunda da uyarıyor bu konuda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

servise gitdim cd çıkartdılar ancak yinede çalışmadı istanbula gönderdim 250 liraya yaptırdım ama bu fiyat soruna göre değişiyormuş cd konusunda daha dikkatli olmak gerekiyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Peki sorun neymiş? Kalın CD, ince CD olayı mı? Yoksa başka birşey mi?

kalın CD dedi.Hatda bana kullanacağım cd markasını bile soylediler maxell marka cd kullanabilirmişim:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

servise gitdim cd çıkartdılar ancak yinede çalışmadı istanbula gönderdim 250 liraya yaptırdım ama bu fiyat soruna göre değişiyormuş cd konusunda daha dikkatli olmak gerekiyor

daha öncede konusu geçmişti,cd calarınıza gözünüz gibi bakın diye...tekrar geçmiş olsun....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...