Jump to content

Renk Konusunda Fikirleriniz, Metropol Grisi Kullanan Var mı?

Guest eversince
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 50
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• halil_i

4

• emredeler

5

• Kado

3

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

kimse bir şeye benzetememiş almamış tabi :D

hiç öyle deme bence,galaxy gri çok güzel renk..bu renk stoklarda yok diye bir müşterimizin mazda almaktan vazgeçtiğini hatırlarım :)

metropol gri ve fırtına mavi mika arasında kaldıysanız benim önerim fırtına mavisi olur,koltuk döşemelerinin rengide önemli tabi..sonradan touringlerde siyah olan döşemeleri krem rengi ile değiştirmişlerdi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben siyah döşeme istedim..

eğer ki araç siyah değil de başka renk bir döşeme gelirse filan almam yani..

dışını siyah istedik kalmamış bulamadılar.. bari içi siyah olsun :)

metropol grisini rx-8de gördüm beğendim ama m3'de nasıl durur bilemiyorum..

Fırtına mavisi de ilk beğendiğimdi ama gittikçe dah mavileşti gözümde.. ilk gördüğümde çok koyu gelmişti sevmiştim. sonra galeride ışık vurdukça.. camdan gün ışıpı da vurdukça baktım iyice mavi geliyor gözüme o sebeple metropol grisine kaydım.

inşallah bir yerden istediğim model bir siyah çıkar da alır geçriz..

gören duyan olursa haber versin lütfen bana..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam siyah belli bir süre sonra güzel durmuyor. Gerek yıkama kimyasallarından güneşten falan illaki etkileniyor yada yılda bir araca boya koruma falan yaptırmak lazım. Siyahın derdi çok. Sadece Temizken güzel görünen bir renk. Ayrıca modasınında geçtiği kanaatindeyim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle hayırlı olsun  :nazar:

bende galaksi gri alın çok güzel bi renk Cıvıc almasaydık 3 galaksi gri alacaktık hatta hazır duruyordu onun yerine Cıvıc galaksi gri aldık kısmet değilmiş  :)

Honda daki galaksi gri ile Mazda daki galaksi gri benzer diye düşünüyorum bizim arabanın fotoğrafını koydum belki bi fikir edinirsiniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Öncelikle hayırlı olsun  :nazar:

bende galaksi gri alın çok güzel bi renk Cıvıc almasaydık 3 galaksi gri alacaktık hatta hazır duruyordu onun yerine Cıvıc galaksi gri aldık kısmet değilmiş  :)

Honda daki galaksi gri ile Mazda daki galaksi gri benzer diye düşünüyorum bizim arabanın fotoğrafını koydum belki bi fikir edinirsiniz

mazdanın galaksi grisi güneşte iyice mora dönüyor konuda var zaten bi fotosu :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beyaz da çok yakışıyor Mazda 3'e

Kesinlikle, daha sonra kırmızı, kiremit, mavi hatta sarı bile gri ve türevi renklerden evladır. Bu arada arkadaşım, ben Bursada volberkte siyah görmüştüm camekanda bi arasana orayı, belki satmamışlardır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben az önce bizim izmitteki bayiye sordum sizin için.. ama ellerinde yokmuş.. yarın lojistiğe sorup stokta varmıymış diye öğrenebilirmiş.. ama opan da sormuştur muhtemelen lojistiğe..olmadığı için ocağın ortasında gelecek demiştir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Netten bulduğum örnek resimleri ekliyorum.

Siyat bulamıyoruz ne yazık ki istediğimr enk olmasına rağmen.

Ben de bu rengi alıyorum artık siyah bulamadığımdan..

post-0-141695274117_thumb.jpg

post-0-14169527412_thumb.jpg

post-0-141695274124_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

güzel renk ama işte gün ışığında filan çok böyle yeşile kayma olur mu merak etmiyor değilim.. çünkü sanki içinde yeşil bir şeyler içeriyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben metropol grıyı ankarada opanda gormustum.ısıga gore renk degıstırebılen guzel bır renk bence.daha cok ısıgın konumuna gore rengı yesıle calıyor.zevk meselesi ama galaksı grı benım daha cok hosuma gıtmıstı onu almıstım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...