Jump to content

Merak ediyorum !!!

murdock
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yaw 400 YTL'ye adam gibi kalitede Spoiler + Cam filmini nerde yaptırıyosunuz merak ettim :D

Eskisi kadar pahalı değil bu ürünler artık :) 20 liraya bile cam filmi var. Yapan çok olduğu için rekabet var fiyatlar düşük.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 77
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

5

• M.E.G

19

• murdock

18

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest uyumsuzelement

abi heralde ben angela yöneleyim üsküdarda bi mavi mazdada gördüm feci olmuştu.bide arabam siyah kliperi boyatıcam kırmızıya.bide anteni shark yapıcam.param kalırsada ersine gönderirim benden bişiler içsin :D

bana zorla ebayden parça getirtip sattıracaksınız yahu :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bana zorla ebayden parça getirtip sattıracaksınız yahu :D :D

abi şerefsizim müşterinim hatta sen başla kartvizitini ben basıcam :D

bu arada mert tuningten zenon aldım,küçük bi anten aldım güzel durdu ama aklım sharkta,kliperleri kırmızıya boyattım ama turuncu gibi duruyo moralimi bozdu :) bide plakalıkları çıkarttırıp slikonlattım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi şerefsizim müşterinim hatta sen başla kartvizitini ben basıcam :D

bu arada mert tuningten zenon aldım,küçük bi anten aldım güzel durdu ama aklım sharkta,kliperleri kırmızıya boyattım ama turuncu gibi duruyo moralimi bozdu :) bide plakalıkları çıkarttırıp slikonlattım :)

tamam % kaç komisyonla getirteyim parçaları :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eskisi kadar pahalı değil bu ürünler artık :) 20 liraya bile cam filmi var. Yapan çok olduğu için rekabet var fiyatlar düşük.

o yüzden adam gibi kalitede lafını bold yazmıştım :D 20 liralık filmden ne hayır gelir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamam % kaç komisyonla getirteyim parçaları :D

abi bu krizde durduğun hata zaten :D önden siparişleri toplayıp öyle getirirsen garantili iş işte :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ticaret bu sen bilirsin koy komisyonunu ;)

valla alet zaten 140 ytl falan boyası kargosu sen ilk müşterimsin hadi sen bişi söle bana şu kadarda sen koy üstüne diye :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla alet zaten 140 ytl falan boyası kargosu sen ilk müşterimsin hadi sen bişi söle bana şu kadarda sen koy üstüne diye :D :D

ilk müşteri bendim hani satıldık :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...