Jump to content

Diğer Marka Reklamları

Anıl
 Paylaş

Hangi Markaların Reklamlarını Beğeniyorsunuz?  

39 oy

1. 1. Hangi Markaların Reklamlarını Beğeniyorsunuz?

• Opel
      0
    • Renault
      3
    • Toyota
      7
    • Volkswagen
      12
    • Dacia
      0
    • Fiat
      1
    • Ford
      1
    • Hyundai
      2
    • Honda
      5
    • Mercedes
      1
    • Peugeot
      0
    • Seat
      1
    • Volvo
      4
    • BMW
      4
    • Diğer
      2

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hemen herkesi susturup sesi açtım önemli birşey oldu herhalde diye  :2funny:

Arkadaşlar şu Mazdanın Radyo reklamını siteye koyamaz mıyız, sanırım bir ilke tanık olmuşsunuz, ne kadar şanslısınız...

Bende reklam görmek/okumak/duymak  için yeni Japon Mali Yılını beklicez sanıyodum, çok mutlu oldum  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Oylamaya baktımda, Fiat reklamlarını bi ben beğeniyorum sanırım... Bana en çok amacına ulaşan reklam filmleri Fiat'ınki gibi geliyor da o yüzden, yoksa bu araçlar nasıl satacak böyle... Esprileride fena değil hani genelde... Bazıları tikli insanlarla dalga geçiliyor diye Halısahada geçen son reklamı baya eleştirsede o da amacına ulaşmış görünüyor  :)

Orjinali  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oylamaya baktımda, Fiat reklamlarını bi ben beğeniyorum sanırım... Bana en çok amacına ulaşan reklam filmleri Fiat'ınki gibi geliyor da o yüzden, yoksa bu araçlar nasıl satacak böyle... Esprileride fena değil hani genelde... Bazıları tikli insanlarla dalga geçiliyor diye Halısahada geçen son reklamı baya eleştirsede o da amacına ulaşmış görünüyor  :)

Ne reklamını bilmeden dikkatimi çekmişti halı saha reklamı. İnsanı güldürüyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yerlilere üst baş giyinmeyi öğretirdi, yeni okuyup etkisinde kaldığı felsefe kitaplarından dersler verirdi  , aracı çamurdan kurtarmaya çalışır gibi görünürken bizde gülerdik bol bol  :) sahi hazır kurgu bedavayken çeksinler artık reklamı da gülelim  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yerlilere felsefe dersi mi? Çok abarttın, o direk Birleşmiş Milletlere soykırımdan dolayı müdahele hakkı tanır :D

Nihat Doğan'ın büyük düşündüğünden şüphem yok da, icraata gelince pek bişey yok 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hilux iyi diyorduk ama maşallah disco da disco yani ahahah

güzel reklamlar kerem abi :) senin bir de mazda reklamı vardı beğendiğin .

canım onu burada herkes ezberlemiştir artık :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...