Jump to content

Mazda RX-8 Testi

KnocKout
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Belli bir hızda giderken öyle görünür tamam ama sen duran resimde nasıl böyle birşey gördün anlamadım :D

Burak Abi dikkat edersen jantlar yönlü değil, sol jantlar düzken sağ jantlar ters dönecek kolların şekline göre... Bi tek bu bile yeterli bi sebep benim bu jantları beğenmemem için. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak Abi dikkat edersen jantlar yönlü değil, sol jantlar düzken sağ jantlar ters dönecek kolların şekline göre... Bi tek bu bile yeterli bi sebep benim bu jantları beğenmemem için. :)

Evet evet.. Ben de gördüm.. Sol jantlarda jant kolları hareket yönünde içe dönükken sağ jantlarda dışa dönük.. Bu farklılık ses/dengesizlik yaratmazmı ? Nitekim teker çevresindeki hava akımını etkiler diye düşünüyorum.

RX-8 e de bir kusur bulduk ya :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Evet evet.. Ben de gördüm.. Sol jantlarda jant kolları hareket yönünde içe dönükken sağ jantlarda dışa dönük.. Bu farklılık ses/dengesizlik yaratmazmı ? Nitekim teker çevresindeki hava akımını etkiler diye düşünüyorum.

RX-8 e de bir kusur bulduk ya :D

valla helal olsun size:)) :tey: aptal capon düşünememiş bunu
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Sen

Sen de aynı atasözünü her mesajda kullanıyon :D

lugatlamı konşcas sizle bende bi bu var begenen alsın begenmediniz bana kalır :tey: :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Discovery Channel'daki 5. vites programındaki rx-8 testinde adamın tek beğenmediği nokta orta konsoldaki göstergeydi. basitlik ve ışık renginden dolyayı "ilk kol saatime benziyor" ifadesini kullanmıştı ve testin sonunda "eğer 4 kişilik bir ailem yoksa nissan 350z'yi tercih ederim" demişti :eek: :eek:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Top Gear'da da öve öve bitirememişti Jeremy Clarkson yine 350Z'yle karşılaştırıp. Hem daha ucuz, hem daha kullanışlı, hem de daha keyifliymiş. Bi de biri 1300 motor diğeri 3500 motor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Top Gear'da da öve öve bitirememişti Jeremy Clarkson yine 350Z'yle karşılaştırıp. Hem daha ucuz, hem daha kullanışlı, hem de daha keyifliymiş. Bi de biri 1300 motor diğeri 3500 motor...

Evet Top Gear'dakini ben de görmüştüm

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence de mutlaka vardır iyi kötü bişeyler, açıkçası bizimkinin uyduruk olduğunu da düşünmüyorum, yeterli bence, daha fazlası kullanılmayan ıvır zıvır oluyo genelde...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence de mutlaka vardır iyi kötü bişeyler, açıkçası bizimkinin uyduruk olduğunu da düşünmüyorum, yeterli bence, daha fazlası kullanılmayan ıvır zıvır oluyo genelde...

Bizimkilerde en azından ayrı bir yerde olabilirdi.Saatmi yol bilgisayarımı belli değil
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...