Jump to content

Mazda RX-8 Testi

KnocKout
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Orası öyle tabi, ben verdiği bilgilerden bahsediyodum, saat sabit olabilirdi... :)

verdiği bilgilere benimde sözüm yok gayet doğru ve güven verici,yer çoktu şöyle ayrı bir yerde olsa şekilde yapardı
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Belki bi şekilde kadranın içine koyabilselermiş daha iyi olurmuş, böylece gözümüzü yoldan çok ayırmak da gerekmezdi. Kontrolleri de silecek kolunda oluyor genelde...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Belki bi şekilde kadranın içine koyabilselermiş daha iyi olurmuş, böylece gözümüzü yoldan çok ayırmak da gerekmezdi. Kontrolleri de silecek kolunda oluyor genelde...

Süper olurdu önceki passata öyleydi kontrollerde direksiyondaydı
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi mesajı gönderdiğin saate bakar mısın :eek:  ;D

Aha yine tarihe geçmişim bunun bir resmini çekin ya bunları hatıra olarak saklayacagım ciddi çekinde ekleyin bir zahmet 6 sıfırlı bir bilet alayım hemen  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eheh valla Mücahit Abi de gizli güçler var, gün içinde de benimle aynı saniyede mesaj atmıştı... :D

Okan sen kendi saatine bak :D

Edit: Biz buna hile diyoruz :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eheh valla Mücahit Abi de gizli güçler var, gün içinde de benimle aynı saniyede mesaj atmıştı... :D

Onuda koyayım arşive nerde o  :) 10 000 inci mesajda benimdi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

06.02.2007 at 09:15, semavi :

ya kendılerı carrefourda satılan 8-10 ytllık paspaslara bı mazda yazmıslar  ve koymuslar arabaya...rezil herifler bunlar...bu arada nissan 350z alırdım demek kolay ama fıyat performansta suan rx-8 rakıpsız bır arac...fıyata gore karsılastırmak lazım...bırde turbo kiti ile 0-100ün 4,9 sn ye dustugunu ve arabanın 390 hpye ulastıgını unutmayalım:)

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Zaten aşağıdaki linkte de  fikrimi belirttim ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ya kendılerı carrefourda satılan 8-10 ytllık paspaslara bı mazda yazmıslar  ve koymuslar arabaya...rezil herifler bunlar...bu arada nissan 350z alırdım demek kolay ama fıyat performansta suan rx-8 rakıpsız bır arac...fıyata gore karsılastırmak lazım...bırde turbo kiti ile 0-100ün 4,9 sn ye dustugunu ve arabanın 390 hpye ulastıgını unutmayalım:)

yalnız o turbo kitiyle arac fiyatını 2 kata cıkarmıyormu maliyet olarak
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada nissan 350z alırdım demek kolay ama fıyat performansta suan rx-8 rakıpsız bır arac...fıyata gore karsılastırmak lazım...bırde turbo kiti ile 0-100ün 4,9 sn ye dustugunu ve arabanın 390 hpye ulastıgını unutmayalım:)

bu mantıkla gidersek 350z sahibi de arabasına turbo takabilir ve inanılmaz bi güç alır  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şunu da unutmayalım arkadaşlar mazda speed le mans serisi mod parçalarıyla RX8 820hp + olabiliyor. ikincisi RX8 in 390hp'lik modelinin yakıt tüketimi 12.3lt/100km yani diğer 300hp+ otomobillerden çok daha düşük. gözardı edilen bir başka ayrıntı ise wankel motorlarda hp - tork ilişkisi. 550hp'lik bir wankelin 730nm torka sahip olduğunu ve gücün asıl tork ile alakalı olduğunu unutmayalım :) tork olmadan beygir gücü hiç birşeydir sonuç olarak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu mantıkla gidersek 350z sahibi de arabasına turbo takabilir ve inanılmaz bi güç alır  8:)

Volkan'a katılıyor, destekliyor ve bu güzel tespit için kutluyorum. :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

350Z hiç güzel bi dizayn değil bence, fotoğraflarda filan güzel gözüküyo ama 2 kere canlı gördüm, beğenemedim dizaynını...

+ yürümüo test edildi onaylandı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya gerçi hep aynı örneği veriyorum ama Top Gear'da pistte hem 350Z hem de Rx-8 BMW M3'le tıpatıp aynı zamanı yapmışlardı... Gerçi çok bilimsel bi veri değil ama...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...