Jump to content

Bi akıl verin arkadaşlar. Bu araçları tanıyan bilen arkadaşlar bi el atın :)

Guest Osmanlı1299
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest Osmanlı1299

Toledo 1.6 nın performansıda fena değildir içlerinde en mantıklısı kanımca :)

ben de toledoyu daha çok beğeniyorum bu araçlar arasında. çok aşırı fiyat farklılıkları var. bir bakıyorsun 2000 model ile 2003 aynı fiyat?? 2002 , 05 den pahalı. paket farklıdır diye düşünebilirsiniz. aynı araç?? internet ile gerçek hayat arasında da ciddi farklar var sanırım.netekim bende yazdığım fiyatın bin lira aşağısına satabildim aracımı. ilk sahibinden arayıp bulacam ama alırsam. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 stiloya verene kadar bin tl daha verip bunu alırım açıkcası.

peşin konusmadan once aracı taber ustaya bi gosterin bence.. pek iç açıcı bir araç değil..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 stiloya verene kadar bin tl daha verip bunu alırım açıkcası.

bence de stiloya toledoyu alıcanızı mazda3 evladır :) bu fiyata yanlız kaçırmayın derim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 kapı stilo lara hastaydım bi ara, donanım da süper, ancak oto dergilerinde

hep yerden yere vururlardı yol tutuş, yakıt tüketimi falan filan kötü diye.....

4 kapı stilo almaktansa toledo alırdım ben....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Osmanlı1299

istanbuldan araç almayı hiç düşünmüyorum. bi de bunda bişeyler mutlaka vardır. fiyat düşük hiç bi açıklama yazmamışlar. üç parça boya-masrafsız-bakımlı????

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

arkadaşım

-- seat sağlam parçası pahalı tutulmuyo ve bir wolkvagendir aslen.binilir araç

--almera sağlam sorunsuz (sonuçta japon) parcası pahalı tutulmuyo.ağırlık merkezi yüksek arkadada bağımsız salıncak yok.bu yol tutuş ve konfor için olumsuz bir durum. 

--fiat her ne olursa olsun kapıya yanaştırılmaz. doluluktan içinde istersen oturacak yer kalmasın genede alınmaz. cünki sorunsuz bi araç değil.zati o yüzden tutulmuyo.cok özellik arıyosan sorunsuzluğuyla ün yapmış araclara yönelki sanayi yollarını unut.yoksa aldığınada alacağınada pişman olursun.özelliklerinden önce bi araba olsun sonra özelliği bakalım.(kasa,motor,yol tutuş sorunsuzluk vs.)

17 bin para vereceksin mademki.bu iyi bir rakam bir memur için.senin yerinde olsam rüştünü ispatlamış ama bir iki model düşük hecbeklere yönelirdim.mesela golf,focus vs. hem satılır hem tutulur,parça sorunu yok,kaliteli,sorunsuz,hem yol tutuş hem konfor hem performans yönünden tatminkar araçlar.benim kanımca aracın markasına göre modeline bakılır.mesela 20 yaşında mersedes ve tofaş gibi.2000 model bir golf mü yoksa clio mu gibi.ikiside 2000 model biri ömrünün yarısını bitirmiş diğeri daha delikanlı.

tabiki karar senin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşım ilk olarak fiat grubundan kaç kaçabildiğin kadar seat denilen arabanın  piyasası yok bilinmeyen bir araba ? alım satımı ağır.Nissanı ise şiddetle tavsiye ederim çevremde bir çok kişi almera primera gibi seçeneklerini kullanıyorlar çok memnunlar zaten fiat ile nissanı kıyaslamak abesle iştigaldir ....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 sene geçmiş ama arkadaş ne aldığını yazmamış, üstüne aynı konu yeni yorumlar gelmiş.... baştan beri okuyorum şimdi içime dert oldu :D Bu arkadaşımız hangi aracı satın aldı? Bilen var mı ki?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zaman yeni konu açalım bu arkadaş hangisini almıştır :D

a) seat

B) nissan

c) fiat

d) mazda (3-5 bin lira daha bulup ekleyip)

e) hiç biri :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Stilo guzel aractır bende bu aracı almadan once tek kapı stılo alacaktım o cam tavan olayı bıtırıyor zaten.Araclarımız guzel ama stilo da su lpg işini cozemıyorlar motor sureklı sıkıntı cıkarıyor stop edıyor sırf bu yuzden o aracı almadım.

tamam mazdalarımız guzel ama stilo tek kapı sprot bızımkındaen daha donanımlı ,rahat bır aractır.cam tavan keyfı superdır.Fiat arabasını oldum olası sevmem ama stilo bence fiatın bi arabası deıl.Tutulmamamsının sebebı de ılk cıktıgında fıyatı golften pahalıydı alanlar cok zarar ettı ondan sora zaten fıat turkıyeye bı daha donanımlı arac getırmedı.

Lpg takmayacaksan ciddi sekılde tavsiye ettiğim bir aractır.Tek kapı sarıyı alacaksın trafıge cık ne kadar ilgi cektıgını gorursun bmw falan o kadar dikkat cekmıoyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...