Jump to content

Rüzgar ve Lastik Sesi

chuey
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bugün kış lastiğinden yaz lastiğine geçtim, yaz lastiklerim bilinen toyo J48. balans ayarı yaparken her tekere takılan kurşun ağırlıklar o kadar çoktu ki lastikçi benden ekstra kursun parası istedi :) 

1 kg kurşun satın almış gibi oldum :) çok berbat bir lastik olduğunu ordan anladım. yola çıkınca da arabamın taş devrindeki gibi altı açık hissine kapıldım. o kadar mı ses yapar...  kış lastiklerim gerçekten konforluymuş ( michelin alphin a4 ) .  bu toyolardan kurtulmalıyım !....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 49
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

4

• Selman

3

• M.E.G

3

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

bugün kış lastiğinden yaz lastiğine geçtim, yaz lastiklerim bilinen toyo J48. balans ayarı yaparken her tekere takılan kurşun ağırlıklar o kadar çoktu ki lastikçi benden ekstra kursun parası istedi :) 

1 kg kurşun satın almış gibi oldum :) çok berbat bir lastik olduğunu ordan anladım. yola çıkınca da arabamın taş devrindeki gibi altı açık hissine kapıldım. o kadar mı ses yapar...  kış lastiklerim gerçekten konforluymuş ( michelin alphin a4 ) .  bu toyolardan kurtulmalıyım !....

barışım hatan var :) toyolar müthiş lastikler .Biraz ses yapması dışında yol tutuşu beni mest ediyor .  Senin sorun bence jantlardan . Çukurlarda gire çıka yamultmuş olabilirsin . O yüzden balans tutmuyor . Benim lastikler 33000 de
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yokohama C- Drive 2 taktırdım. Henüz 200 km civarında bindim, hava yağmurlu olduğu için ıslak zeminde kısa bir süre test edebidim. Islak zeminde mükemmel. Kuru zeminde de kışlıklardan sonra bu çok sessiz geldi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ses ten şikayetçiysen H serisinin altında lastik alma veya V serisi al .

Gürkan hocam lastikler arabanın orjinal lastikleri V serisi zaten.
  valla jantları hiç vurmadım, balans yapılırkende baktık sorunsuzdu. ama  arabayı sıfır aldığımda toyolar üzerindeyken jantlardaki ağırlıklar bir karış uzunluğundaydı, yani o zamanda balansın sağlanması için dünyanın kurşunu üzerindeydi. yol tutuşuna diyecek bişey yok gerçekten

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

Arkadaşlar 2011 aracım 33000 kmde ve üzerinde gelen Toyo marka lastikleri değiştirmek istiyorum. Araç içine ses çok aldığı için de çok anlamamakla birlikte yumuşak bir lastik alayım diyorum. Daha önce okuduğum forumlardan michelin önde gibi.

Sizlerin önerisini alabilir miyim?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar 2011 aracım 33000 kmde ve üzerinde gelen Toyo marka lastikleri değiştirmek istiyorum. Araç içine ses çok aldığı için de çok anlamamakla birlikte yumuşak bir lastik alayım diyorum. Daha önce okuduğum forumlardan michelin önde gibi.

http://www.mazdaclubtr.com/27397/lastik-onerisi-ortak-konu/msg454030/#msg454030

http://www.mazdaclubtr.com/21446/lastik-onerisi/

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

primacy 3 69db ses
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...