Jump to content

Akü Arıza Lambası Yanıyor.

aavize
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 49
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Ilgaz-p

7

• domestos

4

• ali gb

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

:D Ayağını yere sürten at gibi desene. hadi gidelim diyor devir saati...

Ne kadar hadi gidelim diyorsa da; motor "halt etme otur aşağı" diyor ki, aracın bi yere gidebildiği yok...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Ali sen o motoru ciddi söylüyorum bi açtır zaten fiyatları az çok biliyorsun yapılacak işlemide.hazır sanayiye girmişken hepsi bi arada yapılır.yoksa üzülerek söylüyorumki ekstra harcayacağın her para masrafının üstüne koyacak bütçeni yıpratma

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

307 binde bir lantis motoru nasıl bu hale getirilir gerçekten incelenmesi gereken bir konu. Ne kadar bilinçsiz ve hor kullanıldı acaba..Millet olarak bizler nasıl araç kullanıyoruz hakikaten araştırılması gereken bir konu...

Ali kardeşim, Allah yardımcın olsun, Allah sabır versin. Bu arabayı bu hale nasıl getirmişler...Kaçıncı sahibisin bu arada?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

307 binde bir lantis motoru nasıl bu hale getirilir gerçekten incelenmesi gereken bir konu. Ne kadar bilinçsiz ve hor kullanıldı acaba..Millet olarak bizler nasıl araç kullanıyoruz hakikaten araştırılması gereken bir konu...

Ali kardeşim, Allah yardımcın olsun, Allah sabır versin. Bu arabayı bu hale nasıl getirmişler...Kaçıncı sahibisin bu arada?

Türk milleti ile pek anlaşamıyorum zaten, sözüm meclisten dışarı. Açtıracağım inşallah. kredi kartı ayarlamaya çalışıyorum. İnşallah Cumartesi ya da pazartesi götürmeyi düşünüyorum. kaçıncı sahibi olduğuma değil, 2 senedir yanlış ustalara tosladığıma yanıyorum. İnşallah doğrusunu bulduğuma inanıyorum. hakkaten ilk ziyaretimde çok memnun kaldım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadi bakalım allah gönlüne göre versin

Sent from my iPhone using Tapatalk

İnşallah Cihan hocam. cümlemize. sonucu açtığım başlıklardan birine yazarım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...