Jump to content

Camlar Anahtardan Kapanmıyor (2005)

korg9
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Güzelmiş baya. Yalnız bişey merak ettim. Aracın anahtarındaki kilitleme düğmesine basınca çalışıyo mu yoksa başka anahtar gibi birşeyle mi çalışıyor?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sizin araç nedir abi. herhangi bi düğmesi felan yok sadece cam çıkışlarına bağlanıyor ve kapılar kilitlenince camı kaldırıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

eğer hala taktırmadıysanız şiddetle önermiyorumm.

Ben bir yıl önce taktırdım, 1 ay kullandıktan sonda gidip iade ettim. Araca röle kutusu tarzı bir şey takılıyor , kilit rölesinden kontak alıp sırayla her camın sonra sunroof'un kapama sistemini aktif ediyor.

Hemen hemen her arabaya takılıpta çalışan bu sistem benim mazda3e bir türlü uymadı, taktırdıktan bir süre araç içinde giderken camlar çalışmamaya hatta bazen kapanırken durdurmaya basınca çalışmamaya başladı. Ayrıca sistem camlara giden enerjiyi kestiğinden her kullanışta camların programıda uçup gidiyordu.

En kötüsüde her kapıya torpido altına yerleştirilen kutudan çekilen kablo zamanla müthiş tıkırtı kaynağı oluyor. Benim sistemi söktürdüüm yer kabloları sökmemiş, saklamış, her tıkırtı duyduğumda yapana rahmet okuyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 yıl sonra ...
  • 3 ay sonra ...

merhabalar

formda yazan hataları olmadan yaklaşık 1,5 aydır kumandadan camların kapanması sağlanarak mazdamı kullanıyorum

ilgilenen arkadaşlara yardımcı olurum.

(basit bir işlemmiş)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhabalar

formda yazan hataları olmadan yaklaşık 1,5 aydır kumandadan camların kapanması sağlanarak mazdamı kullanıyorum

ilgilenen arkadaşlara yardımcı olurum.

(basit bir işlemmiş)

bunu ankara'da nasıl nerede ve ne kadara yaptırabiliriz?  sormadan söylemiyon mu hocam:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yo tabiki söylerim

ankara için ustanın adı çağrı ostimde firması var

numarası  0506 562 85 87

diğer şehirler için 4-5 kişi birleşip çağırırlarsa hallederim diyor.

eyvallah hocam sağol. ben bi hafta ankaraya dönüp aynı hafta lpg taktıracam. eğer uygunsa bu cam işini de halletmeyi düşünüyorum. hatta dikizleri de açıp kapamayla anahtara eklerse daha süper olur. bugün bi ararım belki kendisini

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dikiz aynalar ve sanrof kapanmada var

not: tüpü yağlı sıstem taktırmayı unutma

o zaman ballı kaymak olur umarım sorunsuz calişır. lpg için yağlı sistem ne bilemedim şimdi. ankarada mocan ya da mavidenizlerde brc taktıracam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...