Jump to content

Jant - 1

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bu jantlar da baya güzel,zannediyorum ki markası König  ;)

öyle olsa gerek abi tam bilmiyorum hangi marka ama görebildigim kadaryla jant göbeendeki logo könig in gibi :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 999
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

150

• MuRDoC_111

285

• Selman

71

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Volkan Abi kaldık gene yalnız, abi şu ilk janta baksana bi advan rs2 yazan ilk sayfada ilk jant_onda dısarı dogru cıkıklık var mı abi sence, tam karar veremedim ben_jantın kolları dısarı yasıyor mu, sürtme ihtimali var mı abi sence yüksek kaldırımların yanına parkederken ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya İrfan hem sürtme ihtimali var hemde çirkin be kardeş o jantlar...gel sen beni dinle 5 kollu jantlara bak,onlar daha fazla gösteriyo arabayı  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi beni 10 koldan aşagısıda kurtarmıyor yukarısıda :D_şu anda bi-iki site daha buldum jant üzerine, biraz sıvayayım kolları ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla ben az önce adamlara mail attım "Türkiye'de distribütörünüz veya satıcınız var mı?" diye. Artık gelen cevaba göre bakıcaz... Bi de 19"'liklerin fiyatı 1550$ diyo http://www.mrmag.com.au/catalog/item.asp?id=603 adresinde. Bi de Avustralya Doları sanırım bu, Amerikan dolarından daha ucuz olması lazım ama tabi o jantlar Türkiye'ye gelince fiyatının ne olacağını Allah bilir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla ben az önce adamlara mail attım "Türkiye'de distribütörünüz veya satıcınız var mı?" diye. Artık gelen cevaba göre bakıcaz... Bi de 19"'liklerin fiyatı 1550$ diyo http://www.mrmag.com.au/catalog/item.asp?id=603 adresinde. Bi de Avustralya Doları sanırım bu, Amerikan dolarından daha ucuz olması lazım ama tabi o jantlar Türkiye'ye gelince fiyatının ne olacağını Allah bilir...

Okan 19'' mi alıcan  :o binemezsin arabaya valla 19'' alırsan  ???
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok ya ne 19"'i, 19" jant benim elimde 1 gün bile dayanmaz.

Avustralya'daki 19"'le Türkiye'deki 17"'in fiyatları yakın olur diye söyledim, yoksa 18" bile dayanmaz bana...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan ilk jant (kırmızı arabadaki) zaten muhteşem, onun ne olduğunu bulanın 40 yıl kölesi olurum...

Wall Okan hep öyle diyorsun.Bir kere daha çok kollu bir Jant benzeri sormuştun yanlış hatırlamıyorsam ve markasını söyleyene ödül vereceğim demiştin.Bulmuştum neredeyse aynısını,nerde ödülüm ;)Bunuda bulacağım sana be. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Wall Okan hep öyle diyorsun.Bir kere daha çok kollu bir Jant benzeri sormuştun yanlış hatırlamıyorsam ve markasını söyleyene ödül vereceğim demiştin.Bulmuştum neredeyse aynısını,nerde ödülüm ;)Bunuda bulacağım sana be. ;)

evet Okan cevabını bekliyoruz,nerde Biran abimin ödülü  ???:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hangisi Biran Abi, hatırlamıyorum ben... Bi de o ödül 100.000 TL idi, bulmak zor olacak ama göndereyim istersen... :D

Ha bi de not: Ben bunu buldum, markası ROH, modeli Mantis, Avustralyalı bi firma. Türkiye'de satışınız var mı diye sordum cevap bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hangisi Biran Abi, hatırlamıyorum ben... Bi de o ödül 100.000 TL idi, bulmak zor olacak ama göndereyim istersen... :D

Ha bi de not: Ben bunu buldum, markası ROH, modeli Mantis, Avustralyalı bi firma. Türkiye'de satışınız var mı diye sordum cevap bekliyorum.

Bu markayı hiç duymadım ve büyük ihtimal ile satışı türkiyede yoktur.Ama çok benzerini görmüştüm bizim türkiyede satılanlarda.Sana bir kaç adres vereyim belki kafana yatan bir şeyler olur.

www.yuzlas.com

www.spotmet.com

www.ozguoto.com

www.ozkanotomotiv.com

www.metinlastik.com

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla ben de pek ümitli değilim açıkçası bu ROH'tan. Gönderdiğin adreslere bakayım bi akşama, sağol...

ben sana bu jantı hertürlü getirtirim Okan,sen rahat ol  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...