Jump to content

Jant - 1

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 999
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

150

• MuRDoC_111

285

• Selman

71

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

yok degiller abi işte senin jantların kirli haline benziyor rengi ;D kir göstermez yani abi ;)_ayrıca bu renk senin zibidiye güzel gider abi_simdi düsünüyorum gecen günü, senin araba hareket halindeyken(yani kirli jant hyper black efekti verirken ;D) jantların rengi cok yakısıyordu maviyle bir oldularmı_bence bu tondaysa gercekten güzel olur 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bencede abi Volkan Abi yle kacın bi boş zamanınızda jantcıya_mavi olanıda denersiniz bi merakınızı gidermek adına_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eheh gelince haşlicak valla bizi... :D

Alıcam Ahmet, az kaldı valla bu sefer.

Yalnız şimdi aklıma geldi, jant değiştirince lastik de değiştirmek gerekiyor, aynı anda değiştireceğimden çok pahalı bişey düşünemiyorum, Kumyo, Falken filan tarzı daha ekonomik lastiklerden hangisini tavsiye edersiniz? Abim Falken kullanmıştı baya memnundu ama...

EDIT: Eheh Kumyo yazmışım ya, ibretlik düzeltmiyorum... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi kumho baya uygun olur aslında_jantını degiştiren herkes hemen kumho ecstra yı giydiriveriyor janta, tutuldu baya ama asıl tutulmasının sebebi ucuz olması galiba_gerci kac kurus bilmiyorom ama en iyisine kıyasla 3te 1idir heralde fiyatlar :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En kötü ihtimal hıdrellezde yakarız İrfan... :D

muhaımuhaımuhhaha :D ya abi nerden aklına geldi, ama olsa olsa en fazla o olur dediğin gibi :tey: hadi hayırlısı 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla ben o mavi olanı denemenin vakit kaybı olacağını düşünüyorum ama tabi oraya kadar gitmişken bakarız...

vay hain adam vay,demek vakit kaybı ha  ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...