Jump to content

Jant - 1

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yok Volkan yani öyle demek istemedim, öyle çok renkli cafcaflı şeyleri sevmem ama tabi yine bi deneriz, içimizde kalmasın...

Bu arada senin jantçıda şu Hyper Black rengi görme şansımız olabilir mi? 18" düşünüyorum da...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 999
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

150

• MuRDoC_111

285

• Selman

71

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Yok Volkan yani öyle demek istemedim, öyle çok renkli cafcaflı şeyleri sevmem ama tabi yine bi deneriz, içimizde kalmasın...

Bu arada senin jantçıda şu Hyper Black rengi görme şansımız olabilir mi? 18" düşünüyorum da...

görmek istediğimiz herşeyi görebiliriz Okan  ;) bu arada şahsi fikrimi söyleyeyim,18'' ağır kaçar bence  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu Ağır'ı biraz açar mısın Volkan rica etsem... :D

O zaman cumartesi sabahı işin yoksa bi gidelim mi senin jantçıya?

gidelim Okancım,ne zaman istersen  ;) ağırdan kastım çok limitte kalır araba,zaten dikkatsiz kullanan bi adamsın 18 sana hiç uymaz gibime geliyo...bide üstüne arabada yay var,yeri geliyo koli dolduruyosun arabaya,sürtme ihtimali bile var yani  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sonunda sürtme ihtimalini kabul ettin volkan :D

yok Ahmet burdaki sürtmeden kastım altını sürtmek değil...lastikler çamurluğa sürtebilir,kolilerle binince,onu diyorum  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladım Volkan... Yani 18" takınca dikkat ederim ama tabi seyrek de olsa tepeleme doldurduğum oluyo arabayı...

Yalnız şu sürtme olayında anlamadığım bi nokta var, 18" alınca yanaklar da incelecek, yani lastiğin toplam çapında çok büyük bi değişim olmayacak, bu durumda sürtme olmaz gibi geliyo bana mantıken, gerçi bilmediğim bişeyler de olabilir...

Valla 18"'le ilgili en iyi bilgiyi Biran Abi verebilir herhalde, gerçi bu konuyla pek ilgilenmedi ama... :D

Bu arada Burak Abi logolarla ilgili bişeyler deniyo galiba, sitenin teknik haricindeki bölümlerine giremiyoruz... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valaha abi fotoş motoş farketmez yaa iğrenc olmus, traktör gibi ne o öle_kesin arapların işidir, gerci arka planda amerika efekti var ama, bu arap amerikada da yasıyor olabilir :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya bu amerikanların "pimp my ride" dedikleri araçları çok dikkat çekecek şekilde hazırlanmasıdır. Oldukça fazla örnekleri mevcut.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya bu amerikanların "pimp my ride" dedikleri araçları çok dikkat çekecek şekilde hazırlanmasıdır. Oldukça fazla örnekleri mevcut.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...