Jump to content

Jant - 1

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Şunu bi mazda3forums.com'a sorayım ben ya, bilirler orda...

Okan Abi bende aynısını düsündüm basta ama üyelik olmayınca topik acamayacagım için üye oldum bende bekledim daha gelmedi üyelik onayı posta kutusuna_resmini ekleyip sorcaktım bende_senin üyelik varsa direk sor abi bilen cıkar orda cünkü fotoyu ordan indirdim zaten_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 999
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

150

• MuRDoC_111

285

• Selman

71

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Tamam artık kimse tutamaz sizi, yalnız bir noktaya dikkatinizi çekerim, park sensörü gibi, jant sensörü de taktırmanız lazım ;D ;D ;D, başka türlü idare edemezsiniz bu arabayı, o zaman da her an bir sesler gelecek bir taraflardan, ben emniyet kemeri sesine bile kızıyorum ama siz tahammül edeceksiniz artık, gülü seven dikenine katlanır.... ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamam artık kimse tutamaz sizi, yalnız bir noktaya dikkatinizi çekerim, park sensörü gibi, jant sensörü de taktırmanız lazım ;D ;D ;D, başka türlü idare edemezsiniz bu arabayı, o zaman da her an bir sesler gelecek bir taraflardan, ben emniyet kemeri sesine bile kızıyorum ama siz tahammül edeceksiniz artık, gülü seven dikenine katlanır.... ;D

abi bence o jant kaldırım taslarını matkap misali söke söke gidecek, bana öyle geliyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi bence o jant kaldırım taslarını matkap misali söke söke gidecek, bana öyle geliyor :D

Bundan sonraki toplantıyı müsait bir alanda yapalım, şöyle kolozyum benzeri bir alanda, ben hakem ya da imparator rolünü alırım....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bundan sonraki toplantıyı müsait bir alanda yapalım, şöyle kolozyum benzeri bir alanda, ben hakem ya da imparator rolünü alırım....

abi toplantı ve geniş alan derken sorcaktım Volkan Abi ye unutmustum aklıma getirdin_

Volkan Abi, 220 yaptıgım yer var demiştin ya toplantıdayken, neresi abi orası, nerde toplanmıştınız o zaman :P bidaki toplantıyı orda yapalım diyecektim :P :P :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi toplantı ve geniş alan derken sorcaktım Volkan Abi ye unutmustum aklıma getirdin_

Volkan Abi, 220 yaptıgım yer var demiştin ya toplantıdayken, neresi abi orası, nerde toplanmıştınız o zaman :P bidaki toplantıyı orda yapalım diyecektim :P :P :D

Dündar abinin orda toplandık,ordan otobandan mangal yakmak için Gölet e geçtik...Otobanda yaptık yani o hızı  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

havalar mangal ayarına gelsin bi daha yapalım abi aynısından_ ;)

valla Selman abiyi kandırmaya uğraşıyorum,eğer kandırabilirsem Foça da kendin pişir kendin ye yapcaz  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla Selman abiyi kandırmaya uğraşıyorum,eğer kandırabilirsem Foça da kendin pişir kendin ye yapcaz  ;)

o da güzel olur aslında_kendin pişir kendin ye düsünülürse güzelbahce de olur_alırız balığımızı güzelbahce balık halinden taze taze ordan ismet'in yeri ne geceriz yine güzelbahce de_denize sıfır mekanda gündüz gözüyle bide havada yağmurlu ve pusluysa... ;)_kapalı havada cama yagmur vururken denize bakarak içmek gibisi yok diyim ben size ;)_vay be nasıl tasvir etmişim ama olayı 8)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan Abi dün buraya eklediğin jant fotolarından birine(hatırladıgım kadarıyla ilk sayfanın sonunda olan jant) benzer bi jantın mazda3 üzerindeki fotolu halini buldum ekliyorum_

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan Abi dün buraya eklediğin jant fotolarından birine(hatırladıgım kadarıyla ilk sayfanın sonunda olan jant) benzer bi jantın mazda3 üzerindeki fotolu halini buldum ekliyorum_

bu jantlar da baya güzel,zannediyorum ki markası König  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...