Jump to content

Aksesuarlarla ilgili fiyat ve öneri ???

Juen
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

fiberin boyasında dalgalanmalar olabiliyor, Volkan Abi nin arabasının spoiler ı fiberdi zannediyorum ve boyasında dalgalanmalar vardı pürüzsüz değildi.. Selman Abi yle farketmistik yanlıs hatırlamıyorsam..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 60
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Superas

7

• MuRDoC_111

8

• Juen

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

fiberin boyasında dalgalanmalar olabiliyor, Volkan Abi nin arabasının spoiler ı fiberdi zannediyorum ve boyasında dalgalanmalar vardı pürüzsüz değildi.. Selman Abi yle farketmistik yanlıs hatırlamıyorsam..

İşte bu yüzden iyi bir ustaya gidiyorsun, güzel zımparalansın dalga olmasın diye :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

sizin farketmeniz bişey değiştirmez o kesinlikle reddetmiştir :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sizin farketmeniz bişey değiştirmez o kesinlikle reddetmiştir :D :D

yok kabul etmişti :D hatta ben bu spoiler ı orjinal biliyodum yan sanayi olanını niye takmıslar diye servisteki Bülent Abi nin aklını almıştı :D ama sonra baktılar bilgisayardan yan sanayi parası ödenmiş servise, doğal olarakta fiber olan takılmış :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok kabul etmişti :D hatta ben bu spoiler ı orjinal biliyodum yan sanayi olanını niye takmıslar diye servisteki Bülent Abi nin aklını almıştı :D ama sonra baktılar bilgisayardan yan sanayi parası ödenmiş servise, doğal olarakta fiber olan takılmış :)

:D

Peki bu fiber olanı serviste taktırmak veya gidip polisetde taktırmak fiyat olarak ne kadar farkeder acaba ??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Peki bu fiber olanı serviste taktırmak veya gidip polisetde taktırmak fiyat olarak ne kadar farkeder acaba ??

emin değilim ama en fazla 50tl gibi bisey oynar bence.. taktırcaksan serviste taktır derim ama sen bilirsin tabi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

emin değilim ama en fazla 50tl gibi bisey oynar bence.. taktırcaksan serviste taktır derim ama sen bilirsin tabi..

O kadarsa zaten poliset bana bayağa uzak o parayı benzine veririm ztn :D O yüzden servise giderim daha ii :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

emin değilim dedim ama bak :D bi zamanlar öyleydi ama baya oldu spoiler taktıralı, aradaki fiyat farkı nolmustur bu zaman icinde bilmiyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

spoilerde fiber çok farketmeyebilir ama marşbiyel ve ön tampon eklentileri abs plastikten olmalı diye düşünüyorum bu arada sonunda TR ye tampon eklentisi yollayacak birini buldum  eklenti 30 dolar kargo 120 dolar  :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar benim arac mazda3 hb ben 2 hafta önce polisetten spoıler taktırdım gayette güzel oldu rengi olsun düzgün oturması felan her seyıyle begendim fiyatıda orjınalınden  kat kat ucuz.. 140 tl ödedim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamam koyarım resmini cekip arkdaslar daha detaylı görür.. o kdar para veripte serviste taktırmayın derim dost tavsiyesi =)

Bu iş tercih meselesi. Kimi orijinal sever kimi az çok aynı şeyi daha ucuza yapmak :) Kimi de çok daha fazla para verip kendi istediğini yaptırmak.. Biz alternatifleri ortaya koyalım gerisini parayı veren düşünür :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar benim arac mazda3 hb ben 2 hafta önce polisetten spoıler taktırdım gayette güzel oldu rengi olsun düzgün oturması felan her seyıyle begendim fiyatıda orjınalınden  kat kat ucuz.. 140 tl ödedim

Çok iyiymiş gerçekten, servisten yerli almaya gerek yok aynı yerde yaptırıyorlar nasıl olsa :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...