Jump to content

Lastiğin Hız Sembolü ve Kategorisi

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 84
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

6

• pepe

11

• FAMILIA

12

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Burak sana bi telefon numarası vereyim ordan ben büyük ihtimal alıcam

0212 237 01 87

0533 428 97 24

michelin energy saver'ı 470liraya falan satıyorlar,balans,takma sökme ücretsiz.

diğer şehirlere kargo ücretsiz

istersen bi görüş...

http://www.sahibinden.com/aff.php?aff=1267489

ilanı da budur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

acaba bu lastikten her ebatta var mı? öinki benim orjinal lastiklerim 175/70/13 babam lastiği 185 yapalım dedi.ama janta para vermek istemiyor.aradm bir tek toyo ve yokohamada buldum 185/70/13 lastik ondan dolayı toyo diyorum ben ama olmazsa buraylada bi görüşeyim... bakalım onlar ne diyor... :D   

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence sen 14e terfi et derim.

bende 15e terfi edicem ama tam zaman belli değil ondan lastikleri yeniliycem,artık 15 yapınca yapıcaz bişiler...

keşke arabayı terfi ettirebilsem :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cumartesi günü Bülent kardeşimle yapılan inceleme araştırma ve geliştirme istişareleri kapsamında  :fiuw::D

michelin 205x55x16 primarcy hp'de karar kıldık,anlaşma yapıldı kısmetse bu hafta cumartesi günü patiler değişecek.. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aklıma gelmişken sorayım eski lastikler ne yapılır,yada böyle birşeye ihtiyacı olan varmı...

ebatları nedir lastiklerin abi :) durumu nedir satıcan mı hediye mi etcen :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ebatları nedir lastiklerin abi :) durumu nedir satıcan mı hediye mi etcen :D

valla guzunun orjinalı (2004 temmuz ve 43 bin km) yapmış durumdalar.mazdacılara beleş  :2funny:

ya belki olur ya birinin işini görebilir diye dedim..yoksa kalacak lastikçide...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cumartesi günü Bülent kardeşimle yapılan inceleme araştırma ve geliştirme istişareleri kapsamında  :fiuw::D

michelin 205x55x16 primarcy hp'de karar kıldık,anlaşma yapıldı kısmetse bu hafta cumartesi günü patiler değişecek.. ;)

benim lastiklerin aynısı.. hakkaten çok güzel çok yumuşak lastik İlhan Abi.. Güle güle kullan :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...