Jump to content

Hava Yastığı Emniyet Kemeri İkaz Lambası.

Guest aytek
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.2005 1.6 dynamic AT mazda 3 sahibi oldum.55.000 de ikinci el aldım.arabama adana olgun lpg de landirenzo taktırdım.

arabada hava yastığı ve emniyet kemeri ikaz ışığı.normalde marştan sora 6sn içinde sönmesi gerekirken sürekli yanıyor.izmir deyim servis tavsiyesi de bekliorum sizlerden

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yolcu hava yastığı iptal diil.tüm emniyet kemerlerini denemedim.denicem en yakın zamanda.gaziemir deki servise daha önce araba pazarlığına gidip anlaşamamıştım ordan biliorum.çok da hoşlanmamıştım tavırlarından.ama sanırım izmir de fazla alternatifim yok gidicem yinede.ilginiz için çok tşkler.

araba da bide sanırım balatadan kaynaklanan yüksek hızlarda olmayan 50 60 lara düşünce peydah olan vuwww tarzı bi ötme sesi var.bunu da halletmem lazım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

IDS cihazı ile kontrol etmeleri gerekebilir.Son jenerasyon cihaz bizde yok olsa yardımcı olmak isterdim.Diğer seside dinlemek gerekebilir.Tekerlek rulmanı o sesi yapar ancak yüksek hızlarda olmuyor demişsiniz.Canınızı sıkmayın,kolay gelsin :) Kazasız belasız binin inş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...