Jump to content

Lantise Sekman Mı Peugeot 406'ya LPG Mi ?

canozcan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

kompresyon ölçümü yapılıp değerler fabrika töleransları içindeyse bence segmana gerek yok diye düşünüyorum. Segman aşınmalarında kompresyon düşer, motordaki yag yakmayı sadece segmanlar yapmaz. Mesela yataklarda sıkıntı vardır , silindir duvarına fazla çarpan yağ segman sıyıramadığı için yanar ve mavi duman çıkar. Bu ve bunun gibi durumlar olabilir. Bence iyi bir mazda ustasına aracınızı gösterin. ölçümler yapılarak rektefiye işlmine öyle başlayın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bilen oto ibrahim usta 0555 2471654 telefonu bu benim aracın yağ yakmasının sebebi subab guide larının aşınmasından kaynaklandığı için mecbur segman attırdım ustayla konuştum bugun senin içi bakmak lazım dedi bide sen konuş istersen araban 2000-3000 km de bir yağ eksiltiyosa o esnada subablardan çikçik ses geliyosa muhtemelen seninkide benimki gibidir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

bugun edirenye geliyorum arkadasımla 2-3 saat sonra orda olacagız inşallah. bilen otoyada ugrayıp aracı göstericem. msjı görürseniz sizide bekleriz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

üstad! ne kadar güzel yazmışsın öyle sanki yazdıklarını yaşar gibi oldum biaz:)))) heyt be büyüksün lantis haa!!!

Bende Lantis kullanıcısıyım, Lantis sorun çıkarmya başladımı gerisi çorap söküğü gibi gelir,

devirdaimden su kaçırıyodu başladık triger devirdaim, şarj dinamosu, kayışlar, klima bakımı, radyatörde patladı onuda değişiim, su boruları fren baskı balata şuydu buydu derken bi baktım 1000 küsür masraf etmişim  sonra ne oldu biliyomusun bana hiç masraf çıkarmadı  1 senedir sanayiye gitmiyorum, bu parçaların ömrü 10+ yıl ömrü dolmuş değişti şimdi, arabada tık yok acayipte zorluyorum, 220km + rahat basıyor ve o virajlara hız kesmeden girmenin verdiği güven ve zevk hiçbir arabada yaşayamadım, Lantise bindiğini unutma, tasarımı ve test üretim planlaması nurburring te yapılmış ender arabalardandır, şasisi mükemmel denecek dengededir, virajda kayarsa 4 tekerden dengeli kayar, direksiyonun iyiyse dışardan bakıldığında aha kaza yapacak sanarlarken sen arabanın içinde eğleniyor olursun o arada, 160 km ile keskin bir virajda 4 tekerden kaymaya başladığımda ilk deneyimim, ön tekeri kayma yönüne çevirdiğimde birazda gaza yüklenerek arabanın hala sölediğimi yapmaya çalıştığını anladığımda ben arabayla cebelleşirken annem ve eşim arka koltukta hala yeni evin perdelerinin rengini tartışıyordu ve hiçbirşeyden haberdar değildi, virajı inanılmaz bir denge ile tamamladığımda bende arabada yalnız olmadığımı anlamış olmakla beraber, seni seviyorum Lantis dedim yüksek sesle, heyt beeeaaa ne arabaymış satmam, değişecek olursam üstüne bitane daha araba alırım, lantis garajda dursun acele biyere yetişecek oluruz nemelazım, güvenli gidelim değilmi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

arkadaşlar motoru yaptırdım. 1600ytl tuttu. segmanlar, gömlekler ve yataklar değişti japon parçalar kullanıldı. taşlama yapıldı. sorun yok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...

benim lantiste felaket şekilde mavi duman atıyordu arkaya baktığımda  göz gözü görmüyordu birden bire duman atma kesildi nedenini anlamadım  her zaman kullandığım gibi kullanıyorum son bir aydır  hiç duman atmıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...