Jump to content

2010 Mazda 3 İçin Xenon Tavsiyesi

gigasa
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 61
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• Murat b

8

• M.E.G

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

1-Çoğu servis takıyor.

2-Uyumlu olmasa arıza ışığı yakar.

3-Ben kullanalı 2 seneyi geçti ( daha fazla kullanan da var) henüz ışık falan yakmadı.

Olabilir ancak bnu söyleyen VOLCAR ALTUNİZADE... herhalde sattığı araçlar konusunda bilgisi vadır. Yoksa da ben zervisin yalancısıyım... Biz takmıyoruz dedi... Bilemem yani...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Arkadaşlar bu söylemler senelerdir devam eder, yok arıza ışığı yanar yok devreleri yakar vs vs ben aracımı daha teslim almadan serviste xenonları takıldı 3 seneyi geçti ne ışık yaktı ne başka bir arızaya sebep verdi ne de aydınlatmasında sıkıntı yaşadım gayet güzel aydınlatıyor üstelik benim sis farları bile xenon hatta balastlara yer bulsam uzunlarıda xenon yapacam bırakın bu arıza ışığı yakar sendromunu ki bu sendrom VW cilere ait bir sendromdur :D :D

ayrıca korkunun ecele faydası yoktur sorun çıkacaksa başka sebepten de çıkar....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sendeki ne marka peki ?

Arkadaşlar bu söylemler senelerdir devam eder, yok arıza ışığı yanar yok devreleri yakar vs vs ben aracımı daha teslim almadan serviste xenonları takıldı 3 seneyi geçti ne ışık yaktı ne başka bir arızaya sebep verdi ne de aydınlatmasında sıkıntı yaşadım gayet güzel aydınlatıyor üstelik benim sis farları bile xenon hatta balastlara yer bulsam uzunlarıda xenon yapacam bırakın bu arıza ışığı yakar sendromunu ki bu sendrom VW cilere ait bir sendromdur :D :D

ayrıca korkunun ecele faydası yoktur sorun çıkacaksa başka sebepten de çıkar....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen öyle... Jetta'da silecek motorunu yaktığı için xenon takamıyorum işte.

Burda tartışılanlar da çok gereksiz. Mercek yapısı halojene göre tasarlanan farlara xenon takmak orjinal xenon kadar verimli olmayabilir, buna kimsenin lafı yok. Fakat yine de halojen fardan çok daha iyi aydınlattığını anlayabilmek için de alim olmaya gerek yok. Arıza lambası yanarmış yanmazmış bilemem (ki yananı da görmedim henüz ama olabilir), gayet de güzel aydınlatıyor, taktırmanızı tavsiye ederim. Halojene göre tasarlanan fara xenon takınca aydınlatma bozulur diyen varsa bi göz doktoruna gitsin önce. Öyle ampul falan hikaye. Kafasını bulandırmayın milletin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende de mtec 6000 var arıza ışığı felan da yakmadı. Dışarıdan alıp serviste montaj yaptırdım onlar da Cenmax takıyorlardı o markada da problem çıkmamış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Kamasonic 8000 Kelvin taktırmıştım.İlk taktırdığım günden beri problem çıkarmadı çok da güzel aydınlatması var...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kamasonic mi ? :D Panasonic çakması bir marka değil midir o ?

Kamosonic :D Kamasonici kim çıkardı yahu :D :D

Mtec veya Cyclon arıyordum o vakit.Arkadaşın biri dediki ben kamosonic kullanıyorum ve çok memnunum bozulursa ben sana yenisini alacağım.Canıma minnet dedim ve hemen aldım :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

böyle böyle guzumu tamamlayacam 1-spoiler(en e-baylisinden :D ) 2-navigasyon(daha duruuuuun daha soraacaaam :D )  3-xenon (yada mis gibi bi ampul :D ) hadi hayırlı olsun :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
SalihÇakmakçı

Ben hiç birşey anlamıyorum bu xenon işinden. Önceki sahibi kısalara taktırmış. Gerçi aldığımdan bu yana en ufak bir sorun yaşamadım ama kısalar beyaz yanıyor uzuna geçince sarı. Sisler de zaten sarı. Şimdi ben bu xenonu iptal etsem herhangi bir aparata falan ihtiyacım var mı? Her ikisi de sarı yansın bence daha iyi.

Ya da iptal ettirmesem buna yedek ampül almak lazım gelir şimdi, hangi markanın hangi ampulünden alacağız bir bilen yardımcı olsun arkadaşlar. Buradan taaa Memlekete (Denizli) çoluk çocuk yola gidiyoruz. Mazallah yolda belde ampul falan pıslar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Xenonu kendiniz sökebilirsiniz, çok zor bir iş değil ve yeni ampulleride kendiniz takabilirsiniz.Ampul alırken kalitelisini almanızda yarar var.Fakat xenondan normal ampule geçince aydınlatma size çok kötü gelebilir haberiniz olsun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Xenonu kendiniz sökebilirsiniz, çok zor bir iş değil ve yeni ampulleride kendiniz takabilirsiniz.Ampul alırken kalitelisini almanızda yarar var.Fakat xenondan normal ampule geçince aydınlatma size çok kötü gelebilir haberiniz olsun...

bence anlayan birinin söküp takmasında fayda var...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...