Jump to content

Neden Direksiyonun Altında Ateşleme Düğmesi Var? 1,8 Familia

teccol
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aklıma geldi aracınızda alarm var mı ve markası nedir ?

arabada alarm yok markasıda yok :) Ne olduki niye sordunuz. Uzaktan çalıştırma gibi birşeymi vardır diye acaba ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sanırım onların kitleri vardı 1000TL gibi bi rakama kartlı sistem sahibi olabilirsiniz ben araştırmıştım da tuzlu geldi :D

BEn kartı sevmem zaten anahtar daha nostaljik :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cenmax oto alarmlarında alarm çalıştıgı anda motor kendini blokajla kilitliyor ve alarmı susturup kontaga basmanıza ragmen araba çalışmıyor. Motordaki bu engeli kaldırmak için bi düğme koyuluyor ve kontaga basarken o düğmeye bastıgınızda araç çalışabiliyor. Dün gece aklıma geldi de alarm yok madem mustafa abinin senaryoları geçerli :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senaryoları bitiremediniz :)

bir senaryoda ben yazayım, adam belki gıcıklığına yapmıştır, benden sonraki sahibi ne olduğunu merak etsin, hatta bir foruma yazar tartışırlar bulamazlar diye

olamaz mı ? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senaryoları bitiremediniz :)

bir senaryoda ben yazayım, adam belki gıcıklığına yapmıştır, benden sonraki sahibi ne olduğunu merak etsin, hatta bir foruma yazar tartışırlar bulamazlar diye

olamaz mı ? :)

:D ben bi taş atıyım bakalım kaç tane akıllı çözemicek gibisinden :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim aldığım adam bile görmemiştide ben gördüm :) Korkuyorum kurcalamaya başka şeyler çıkarda akıllılar olarak o taşı çıkarmak için uğraşmalıyım diye :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim aldığım adam bile görmemiştide ben gördüm :) Korkuyorum kurcalamaya başka şeyler çıkarda akıllılar olarak o taşı çıkarmak için uğraşmalıyım diye :D

abi hiç elleme :D bak ben sağlam şeyleri bozmakta usta biriyim :D en basit örnek; 2 gitarım var 1inin telleri baya eskidi diğerinide pek sık kullanımıyorum arada bi nostalji amaçlı, kullanmadıgım gitarın telini söküp diğerine taktım sonuç: hem eski tel hem yeni tel nalları dikti, şimdi bu köyden çıkamadıgım gibi yeni telde alamıyorum gitarlarımdan da oldum :D araba için bi sürü malzeme çıkar zaten :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...