Jump to content

İzolasyon Bitti Fotoğraflar Yüklendi....

Srkn
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 57
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Ilgaz-p

6

• S.Halilduru

5

• Srkn

14

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

guzel olmus arkadasım elınıze emegınıze saglık...herseyın asırısı saglıksızdır.ses de buna dahıl.ancak sesı tamamen kesmek te dogru degıl.cunku o sesler bıze arabanın teknık arızalarının bıldırılmesınde ve buna benzer konularda bızı uyarır.nasıl kor bır ınsan araba kullanamaz ıse,sagır bır ınsanda araba kullanamaz...Allah korusun olumsuz olaylarla karsılasabılır...bunu da baska bır bakıs acısı olarak sızınle paylasmak ıstedım. saygılarımla.... :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Gercekten cok güzel iş olmuş.bu işide anca o araca hasta biri yapar doğrusu.sonuçta aracın piyasa fiyatı belli.ancak arabaya aşık olmak lazım ona bu kadar emek sarfetmek için.Arkadaşlardan soran oldu ama daha cevap bulmamış.acaba maliyeti ne oldu bu işciliğin.birde izolasyon malzemesii nerden bulabiliriz.adı nedir tam olarak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

serkan abi bunu bende merak ettim ??

Doğrusunu söylemek gerekirse hiç sormadım bilmiyorum sormamda yalnış anlaşılabilirim.

Ama yapısını tarif edeyim..

25mm kalınlığında dışı folyo rengi iç kısım (kaportaya yapışan) bildiğimiz zift.Yapıştırılmadan

önce özel cihazla ısıtılıp ziftin hafiften erimesi sağlanıyor sonrada yapıştırılıyor.

Bir daha çıkması mümkün olmuyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doğrusunu söylemek gerekirse hiç sormadım bilmiyorum sormamda yalnış anlaşılabilirim.

Ama yapısını tarif edeyim..

25mm kalınlığında dışı folyo rengi iç kısım (kaportaya yapışan) bildiğimiz zift.Yapıştırılmadan

önce özel cihazla ısıtılıp ziftin hafiften erimesi sağlanıyor sonrada yapıştırılıyor.

Bir daha çıkması mümkün olmuyor..

Bu tam olarak  ne işe yarıyor. Döşemelerdeki çıtır çıtır sesi alıyormu. tak tuk km yapmış bir arabadan gelen sesleri azaltıyormu. Benim araba 240 000 kmde bayağı bir yol yaptığı için artık sesler geliyor buda beni rahatsız ediyor

Birde bunu nekadar alacağız ben sadece dört kapı içine yapmak istiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

gerçekten tebrik ederim emeğine sağlık, aynı şeyi ben de düşünüyorum, el becerime çok güvenirim tek sorun kapı kilitlerini we cam motorlarını söktükten sonra geri takmak olacaktr.. bu ses adamı deli ediyor, tikir tikir kapılardan geliyo we engelleyemiosn, ama asıl olan benm araba 120den sonra bildiğin bi fabrika mübarek, çok ses alıyo,, kaput altı we motor çewresinde kalan şasi kısımlarını da kaplamak gerek gbi, ama bu malzemeyi nasıl we en önemlisi KAÇ PARAYA temin edebilirim yardımcı olursan sewinirim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende ön kaput içine yapıcaktım ancak motoru sıcak tutar ve hararet yaptırabilir durduk yere conta yakmaya gerek yok risk alamam ama kapı içlerinden gelen sesler beni de öldürmeye başladı bende en kısa zamanda başlıcam izolasyon işine...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Serkan bey açıkcası bende aracın içine giren yol sesinden rahatsızım,  sizin arkadaş bize de yapar mı yahu, fiyat falan alsak? :)

Tabiki yapar niye yapmasın işi bu  ;D müsait olduğun zaman haberleşelim ne zaman istersen maslak'a gel oradan alırım seni beraber gider konuşuruz.Maslak'tan sonra 5 km falan atölye..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 hafta sonra ...

s.a yapılan işçilik süper olmuş bende senden heveslendım yapmaya karar vermısken bır arkadasım nedır bılgısı bılmem ama bana o sekılde o malzemeyle kaplama yapma kapıların çürür boyaların atar dedı b enımde bılgım olmadıgınddan sana bı danısayım dedım bu işlemin sonuçları ne olabılır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

s.a yapılan işçilik süper olmuş bende senden heveslendım yapmaya karar vermısken bır arkadasım nedır bılgısı bılmem ama bana o sekılde o malzemeyle kaplama yapma kapıların çürür boyaların atar dedı b enımde bılgım olmadıgınddan sana bı danısayım dedım bu işlemin sonuçları ne olabılır

Ne alakası var hocam izolasyonla çürümenin..Arkadaşın sallamış..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Öncelikle çalışmanızdaki titizlikten ötürü sizi tebrik ederim...

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bana bu arabanın komple kilitli dübel seti ve kapı panzidotlarının dübellerinden lazım! Nereden temin edebilirim acaba? Yardımcı olursanız sevinirim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emeğinize sağlık gerçekten.. benim de ihtiyacım var böyle bi olaya.. bunu ben kendim uygulayabilir miyim en azından kapılar için?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle çalışmanızdaki titizlikten ötürü sizi tebrik ederim...

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bana bu arabanın komple kilitli dübel seti ve kapı panzidotlarının dübellerinden lazım! Nereden temin edebilirim acaba? Yardımcı olursanız sevinirim...

:(( halen geçerlidir!..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...