Jump to content

2010+ Mazda3 için Xenon Uygulaması

ozgur2
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

acaba serviste far yüksekliği ile oynamış olabilirler mi=? kabinde sol tarafta far yüksekli ayarıyla düzelmiyor mu=? bir de takılan ampuller kaç watt acaba=?

35 watt mış baktım.

Fakat hala servise gidemedim ben :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yanıt 69
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

8

• S.Halilduru

12

• ozgur2

12

• Yusufsinan26

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

• 1 yıl sonra ...

sislerin altındaki ince girinti bölgesine led şerit taktırırsanız hoş bi görüntü olur tavsiye ben de var.. xenon a gelince sentinel marka orta şeker diyorlar kalite için 120 tl fiyat veriyorlar orijinallerdeki gibi patlayarak yanan ne dersiniz???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...

selamlar abileer ben bişey sorucaktım ama. benım 2011 mazda3 sedan aracımın sis farkını xenon yaptırcaktım ama gittiğimde  bana yaparız ama tamponun sokulmesı gerekıyo dedıler. ya şimdi sokulmeden yapılma gıbı bı olay yok mu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sizin guzu cok guzel olmus ben de boyle ıstıyorum ıste benım farlarım xenon ama sıslerıde xenon yaptırmak ıstıyoruuumm........................:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benım soruna da bı el atsak

sisleri xenon değilde beyaz ampül taktırın.neden xenon?karşınızda ki araçlarıda düşünün bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamam zaten ya xenon olcak yada ampul aslında bıraz da cebı ve karsıyı dusununce ıllakı ampul olsun derım ben de ama ılla takılması ıcın tamponun sokulmesı mı gerekıyo onun cevabını ıstıyorumm yaa bılen bırı varsaa yada yakın bırı bana yardıım etsee:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tampon sökülmesini gözünde büyütme. Kolay ve sonrasında problem çıkartmayan bir işlem ama sise Xenon gördümmü baya bir söylenirim (!) yapmamak lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sislerin altındaki ince girinti bölgesine led şerit taktırırsanız hoş bi görüntü olur tavsiye ben de var.. xenon a gelince sentinel marka orta şeker diyorlar kalite için 120 tl fiyat veriyorlar orijinallerdeki gibi patlayarak yanan ne dersiniz???

ben orayı dusunmustum ama tam oturması ıcın bı led bulamadım e tabı eskısehırde oto aksesuar yonunden cok gelısmedıgı ıcın bıraz normal karsıladım aslında ama aklımda er yada gec bulca :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tampon sökülmesini gözünde büyütme. Kolay ve sonrasında problem çıkartmayan bir işlem ama sise Xenon gördümmü baya bir söylenirim (!) yapmamak lazım.

yok ya ampul ıstıyorum o zaman eger bızım mazdacı abılerımız bızı uyarıyosa:) ama abı ne bılıyım ya ıkı ampul ıcınde koca tamponu sokupte sonra muayeneden cıkamazsak napcaz. tamponu tak cıkar tak cıkar yapa yapa yalama olmaz mı
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yada abı ne bılıyım servıste yaptırcam artık alıcam ampullerı gıdıcem servıse alın takın dıcem yapcak bıseyım yok ama bıde ona ek ucret odıcem ama ucretıde gectım ben muayeneyı dusunuyorum tampon yalama olmaz mı. bıde abı sız yaptırdınız mı
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Korkun varsa hiç uğraşma :) Bir önceki aracımda (2004 Mazda6) kısa farlara Xenon taktırmak için tamponu söktürmüş, sonra da memnun kalmadığım için söktürmüştüm, hiçbir problem çıkmamıştı.

Muayene meselesine gelince Xenon problem çıkartır ama renk değişikliği ne olur bilemem. Yalnız parklarda renk farklılığına bile hafif kusur yazmışlardı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Korkun varsa hiç uğraşma :) Bir önceki aracımda (2004 Mazda6) kısa farlara Xenon taktırmak için tamponu söktürmüş, sonra da memnun kalmadığım için söktürmüştüm, hiçbir problem çıkmamıştı.

Muayene meselesine gelince Xenon problem çıkartır ama renk değişikliği ne olur bilemem. Yalnız parklarda renk farklılığına bile hafif kusur yazmışlardı

o zaman aradan bıraz zaman gecsın de belkı guzuma kıyar yaptırırım sımdı kıyamıyorum bıde kıs mevsımınde hıc ugrasmayalım en ıyısı:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...