Jump to content

Zırıltı ( Tıkırtı Değil Karışmasın )

redrock
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ben o resmi kalite konusunda sana katıldığın için koydum zatem

sende inceden bi pişmanlık seziyorum Mücahit abi,Passat ı geri alıcan gibi  ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sende inceden bi pişmanlık seziyorum Mücahit abi,Passat ı geri alıcan gibi  ;D

passat bana 10 yıl sonra yakışır o zamana çıkarsak düşünürüz. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bravo senden hiçbirşey kaçmazmı yaw korkmaya başladım  :clap:

Abi biz bilgisayarcılar böyle hasta adamlarız :) En ufak detaylar dikkatimizi ceker.

Ama diyecegim odur ki.. Benden korkmayın.. Ben iyilerin dostu kötülerin düşmanıyım. :D Yok bu olmadı. Kimliğime yakışmadı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi biz bilgisayarcılar böyle hasta adamlarız :) En ufak detaylar dikkatimizi ceker.

Ama diyecegim odur ki.. Benden korkmayın.. Ben iyilerin dostu kötülerin düşmanıyım. :D Yok bu olmadı. Kimliğime yakışmadı :D

aslında bende öyle sayılırım senin kadar olmasada,gerçek detaylarda gizlidir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 6'ın varken Passat'a ne gerek var ? Ben arkadasin Passat 2.0 FSI ini 2 gün kullandım o kadar da ahım şahım bir araba değil.

Mazda 6 dan öyle ciddi bir farkı yok. Ayrıca o arkadaşta benim arabayı kullandı. Senin araba daha spor ve güzel dedi. Hele bir de 5 ileri otomatik olsa demekki daha bir süper olacak :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 6'ın varken Passat'a ne gerek var ? Ben arkadasin Passat 2.0 FSI ini 2 gün kullandım o kadar da ahım şahım bir araba değil.

Mazda 6 dan öyle ciddi bir farkı yok. Ayrıca o arkadaşta benim arabayı kullandı. Senin araba daha spor ve güzel dedi. Hele bir de 5 ileri otomatik olsa demekki daha bir süper olacak :)

abi Mazda 6 yla kıyaslamadım zaten,3 e bineceğime Passat ı tercih ederim diyorum...yoksa her zaman söyledim 6 çok başka bi araba bence  :nazar:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi Mazda 6 yla kıyaslamadım zaten,3 e bineceğime Passat ı tercih ederim diyorum...yoksa her zaman söyledim 6 çok başka bi araba bence  :nazar:

Ben de şaşırmıştım zaten.. Yanlış anlamışım demekki ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

genç adamsın yakışırmı sana

abi o konuda haklısın ama,onda da sportiflik yok değil yani...hem ben ona da yapardım bişeyler abi,jant filan  ;)  ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi o konuda haklısın ama,onda da sportiflik yok değil yani...hem ben ona da yapardım bişeyler abi,jant filan  ;)  ;D

Yürü be Volkanım,kim tutar seni.Kolleksiyonuna bide passat,jetta ekle. 8)"Volkswagen,Passat şahsi oynama." :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...