Jump to content

Familia Direksiyon Ayarı Nasıl Yapılır ?

jeodezici_ercan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda 323 Familia 98 model direksiyon ayarı nasıl yapılıyor??? bildiğim kadarıyla direksiyon ayarı var bu modellerde ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sofimuhammed

s.a

direksiyonun alt tarafında kol yokmu açılıp kapanan benim 96 var ordan oluyor göremiyorsan eğilip baksan görürsün ama 98lerde öylemi bilemiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim bildiğim kadarıyla yok.

varsada biz 12 senedir öğrenmediysek büyük ayıp etmişiz arabaya.

Ördek'te var, sizinkinde yoksa asıl Mazda ayıp etmiş koymamakla :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
Guest mazdamania06

walla arabanın kataloğunu evirdim çevirdim taradım arabayı evirdim çevirdim taradım bulamadım 98 yılında sıfır almıstık 2007 ye kadar dedem bulamadı nerdeyse 4 yıl olacak bende bulamadım demekki bunlarda öle bi özellik yok :D  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.5 lerde yok olabilir, çünkü 1.8 lerde her özellik war 1.5 lerde tıngır mıngır yani araç sahipleri yanlış anlamasında karşılaştırma yapınca öyle çıkıyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

walla arabanın kataloğunu evirdim çevirdim taradım arabayı evirdim çevirdim taradım bulamadım 98 yılında sıfır almıstık 2007 ye kadar dedem bulamadı nerdeyse 4 yıl olacak bende bulamadım demekki bunlarda öle bi özellik yok :D  :tey:

aramaya devam. Ne demişler arayan bulur. :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende 97 1.8 vardı onda direksiyon ayarı yoktu. Direksiyon ayar kolu herkesin görebileceği bir yerdedi. Eğer 12 senedir göremediyseniz daha aramayın artık :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

bende aramayım daha xD utandığımdan söylemiyordum zaten arabayı masraflı aldım toplarım diye nerede :D nereden baksan 4,000 tl ye yakın masrafı var gecebilirde :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...