Jump to content

Mazda 3 AT Şanzıman Yağ Değişimi (AT)

twistr
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar bende şanzıman yağını değiştirmeye niyetlendim, sorum şanzıman filtresi diye bir olay var. Araç 2010 model temin edebilirmiyiz sizce?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşım ben servisleri aradım kiminde 200 kiminde 180 tl fakat süzgeç kontrol edilir eğer bir sorun varsa değişir dediler süzgeç dedkleri elek tarzında bir şey temizlenip takılabiliyormuş ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşım ben servisleri aradım kiminde 200 kiminde 180 tl fakat süzgeç kontrol edilir eğer bir sorun varsa değişir dediler süzgeç dedkleri elek tarzında bir şey temizlenip takılabiliyormuş ..

Uğur hocam,

Zahmetiniz ve ilginiz için teşekkür ederim.

Hangi servisten temin edebileceğimizi de buradan yada  özelden iletebilirseniz sevinirim.

Saygılarımla

Mehmet

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen gün serviste iken Cem ( EVO'nun Servis Müdürü ) bir yedek parça kargoluyordu. Demek ki şehir dışına kargo gönderiyorlar.

Siteye üye ama telefon açıp sorabilirsin. 0212- 286 66 68

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen gün serviste iken Cem ( EVO'nun Servis Müdürü ) bir yedek parça kargoluyordu. Demek ki şehir dışına kargo gönderiyorlar.

Siteye üye ama telefon açıp sorabilirsin. 0212- 286 66 68

Burak bey,

Mersi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bütün servisler kargo yapar ..ben muğla gören ve İzmir yeni oto den fiyat almistim bu arada sanziman yagini orijinal olarak  izmir yeni otodan bulabilirsiniz lt sini ben 22 tlden aldim fiyat çok uygun bence kacirmayin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bütün servisler kargo yapar ..ben muğla gören ve İzmir yeni oto den fiyat almistim bu arada sanziman yagini orijinal olarak  izmir yeni otodan bulabilirsiniz lt sini ben 22 tlden aldim fiyat çok uygun bence kacirmayin...

Kaç sene önce? 2-3 sene oldu mu?

Yeni Oto'yu akşam üzeri aradım, telefonda ki bayan litresine 50 tl dedi  ;)

3'e 5'e bakmam bu konularda işimi gördükten sonra ama, geçirmasyon yüzünden yetkili servislere bir ön yargı oluşmaması da elde değil!

Polonya'da 44 pln yani 29 TL olan yağ şaka gibi 50 TL. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kaç sene önce? 2-3 sene oldu mu?

Yeni Oto'yu akşam üzeri aradım, telefonda ki bayan litresine 50 tl dedi  ;)

3'e 5'e bakmam bu konularda işimi gördükten sonra ama, geçirmasyon yüzünden yetkili servislere bir ön yargı oluşmaması da elde değil!

Polonya'da 44 pln yani 29 TL olan yağ şaka gibi 50 TL. :fiuw:

yok ne senesi sanirim 1 ay bile olmadi bir konuda yazmisti gettirdiler diye , niyetin varsa kacirma hemen siparis et

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Filitrenin temizlebmesi gibi bir durum yok zaten yag icinde duruyor surekli 100.000 binde bir degisir . Yagin litresi gecen sene 39 + kdv idi bu fiyatin altinda olmasi imkansiz ziya siradan otomatik sanziman yagi degil zaten

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben 22 TL den aldim ama belki yanlis faruralandirmis olabilirler. su an beklemedeyim servisten 50 TL iade alacaktim dedim yağ gönder, yagin gelmesini bekliyorum o yüzden arayip tekrar fiyat sormuyorum 2 lt yag gelince arayip bir soracagim bu yagin litresinde bir yanlislik mi var diye gerçi forumdan mehmet arkadasimiz aradi ve 50 TL demisler..anlamadim ama ben 65 TL verip 3 lt aldim üstelik kargo yaptılar kargo ucretinide ödediler...:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar servis yağın lt sine 50 TL dedi bana yanlış fiyat söylemişler sonrada geri adim atamamislar dedigi fiyattan vermisler...bu arada benim bir sorum olacak benim bu vites geçişleriyle ilgili sıkıntım var yada bana öyle geliyor arac sogukken özellikle 1 den 2 hissedilir vites geçişi isindiktan sonrada sanki çok azda olsa geçişleri arada hissediyorum daha önce hic otomatik mazda ya binmedim simdi bu aracın vites geçişleri boylemi yoksa vtesin geçtiğini hic anlamamammi lazim. Eğer benim araçta sorun varsa neden yapar. Birde akü ömrünü tamamlamak üzereymis akuyle ilgisi olurmu.biraz uzun oldu sanırım....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Galiba benim başka bir aracı test etmem lazim bu hissetme olayı kullanıcıdan kullanıcıya değişiyor sanirim çünkü arkadaşım da 2008 Honda civic var vites geçişlerini hissedilmektedir dedi ben bindim hissediyorum ::)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

arkadaşlar benim 141 binde değişti alt karter açıldı 5 lt koyduk mazadanın dexelia atf mv si sonra motor yağı değişti petrol ofisi 5/30 4 litre araba biraz gürültülü çalışıyo ama şanzuman iyi deneyimli arkadaşlardan yorum istiyorum bu gürültülü çalışmanın sesbebi nedir acaba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 4 yıl sonra ...

Merhabalar. Forumda yeniyim arkadaşlar. 2006 model otomatik Mazda 3 aracım var. İstanbul'da şanzıman yağının tamamını değiştirebilen önereceğiniz usta varsa yardımcı olabilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, Sedat547 :

Merhabalar. Forumda yeniyim arkadaşlar. 2006 model otomatik Mazda 3 aracım var. İstanbul'da şanzıman yağının tamamını değiştirebilen önereceğiniz usta varsa yardımcı olabilir misiniz?

epey bilgi olan başka bir konuyla birleştirdim konunuzu, eski iletiler yardımcı olabilir. istanbul'da adem usta diye bilinen mazda ustasına aracını götüren üyelerimiz genelde memnunlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...