Jump to content

Ankara'daki Mazda Servisleri

delta31tr
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bu konu uzun uzun yoruma açık bir konu abi. Mesela serviste istediğin yağ yoksa ne yapabiliriz ki. Dışarıdan istediğin yağı alıp gelsen bunu koy desen servis kabul eder mi? Bu konuda genel olarak mazda servislerinin hepsi neden aynı yağı kullanmıyor servislerinde? Bütün bunları acaba Okan Bey bizim için cevaplar mı ?  :) Mobil, Shell, BP, Total dünya devleridir evet ama biri öbüründen çok harika öbürü çok kötü dememiz için aynı özellikteki yağın içinde kullandığı katkıların değerleri lazım bize. Aynı değerde mi kullanmış katkıları, ya da daha az mı, daha çok mu? Kalite bununla alakalıdır. İsmini duyurmuş yani markalaşmış bir firma en iyisini yapıyordur izlenimi verir biz tüketiciye. Bahsettiğin bir konu da çok haklısın. Mesela mazda Total yada başka bir markayla anlaştığında en iyi yağ odur arabam için mutlaka onu mu koyarım diyeceğiz bu bir ticari politikadır. Örn: Elf - Renault , Ford - Opet gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Garanti neticesinde servis zorunluluğum olmadığı için bazı şeyleri yazmak bana kolay geldi galiba... Garanti kapsamında bir aracın servis şartlarına bire bir uyma zorunluluğunu unuttum.

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Tanıdığım eski, ihtiyar, mızmız, sinirli bir usta der ki;

"bunlar hep satış stratejisidir ve en iyisi dedikleri ile dandik dedikleri arasında maksimum %5 performans farkı vardır, bilesin"

:) :) :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

Bunlarda kahvede oturup herşeye fikri olan göbekli Türk yorumları, yahu adamlar aracı üretmiş üretirken testlerinde kendileri in gerekli gördükleri Değeri bir firma ile anlaşıp sağlamış

Sen gidip arabaya milyarları veriyorsun belkide kullandığın sürece 4-5 bilemedin 10 bakım yaptıracağın araçta fabrikanın önerdiği ve üzerinde çalışıp ürettirdiği yapı 10₺ fazla diye binbir bahane bulup koymamak Çin direteceksin, işte bu kafa ile ancak yukardaki okuduklarım içinde parçayı Alıp kendim yapıyorum diyen adam kadr ileri gidersin

, kardeşim kendi işimde top olacaksın ve yapılacak iş varsa onuda işin ustasına vereceksin , Ülkemiz insanı ne kendi işini doğru yapar nede başkaının işine el sokmaktan geri durur  bu ülke bu Kasadaki insanlar yüzünden ileri gidemiyor , işte bu yüzden sağlam usta ve servis bulamıyorsunuz , 

Almanya ya ilk gidenlerde her işi Yaparım ne iş olsa yaparım diyenlere iş vermemişler ya 50 sene geçti aynı mantıktakiler binbitmedi

He Önerilen Yağı koymayın, parçayı Alıp kendiniz değiştirin, çünkü kendi işinizi daha iyi yapabilmek için zaman harcamıyorsunuz bu Yüzden vaktiniz çok ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Bugün, aracımın ikinci altı aylık bakımını ankara başayarda yaptırdım. gösterilen ilgi alakadan genel olarak memnunum. diğer mazda 3 kullanıcılarının da şikayet ettiği ön konsoldan cızırtıya benzer ses benim aracımda da vardı. ön konsolun bağlantılarını sıkılaştırmışlar. ses düzeldi. daha önceki bakımı konya yolundaki smb mazda'da yaptırmıştım, ön konsoldan ses geliyor deyince ustadan "konsolu söküp bakcaz" cevabını almıştım. konsolu  söktürmedim smb'ye tabi ki... ama sorunu anlamaya dahi çalışmadan konsolu sökme yaklaşımları hoşuma gitmemişti.

Bugün başayardaki ustalar sağolsunlar sorunu düzeltmiş. ayrıca yağ olarak dexelia yağ kullandılar. önceki bakımda polen filtresi değişmemişti, polen filitresi değiiştii. diğer uygulamalar standart zaten. toplam maliyet 530 lira tuttu. pek pazarlık yapmıyorlar. nakit ödemede indirim var sadece. kredi kartına taksit imkanı da var.

genel olarak başayardan memnun kaldım. aracında sıkıntı yaşayanlara tavsiye ederim. çözüm bulmaya çalışıyorlar en azından.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Ankarada mazda parcalari icin nerelerden alinabilir yardimci olurum. Usta olarakta cok iyi dürüst mazda dan anlayan ayni zamanda benim araclara da bakan ots servisi tavsiye ederim. 

Omer bey bilgilendirir misiniz parçalar nerden alınır ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Arkadaşlar merhaba. 2008 otomatik 76000'de mazda 3 alalı bir kaç hafta oldu. Aracı İstanbul'dan aldım geldim. Aldığım arkadaş 70'binlerin başında bakımlarını yaptırdığını söyledi. Ama ben bayram tatili öncesi yine bir kontrol ettirmek istiyorum. Ankara'da bildiğiniz bakımlarınızı yaptırdığınız uygun bir yer varmıdır (özel servis)? Bir de ağır bakımları ne zaman oluyor, neler yapılıyor. Esas konuya gelemedim bir türlü:)

Yeni farkettim aracın arka tarafından teker kısmından sanıyorum gıcırtı gibi bir ses geliyor. Ne olabilir? Güvendiğiniz bildiğiniz usta kim var Ankara'da götürebilieceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bakımını nerede yaptırdığını öğren , sanırım yetkili serviste yaptırmıştır, oradaki bilgilere göre standart bakımlara devam edersiniz. Hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar merhaba , Ankara'da gidilebilecek en iyi Mazda servisi hangisidir ? Aracın ilk bakımını yaptıracağım.Dolayısıyla servis dışı bir yere götürmek istemiyorum.Değerli görüşlerinizi bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar merhaba , Ankara'da gidilebilecek en iyi Mazda servisi hangisidir ? Aracın ilk bakımını yaptıracağım.Dolayısıyla servis dışı bir yere götürmek istemiyorum.Değerli görüşlerinizi bekliyorum.

Forumda mevcut konu ile birleştirilmiştir.  Bu konunun sayfalarını inceleyebilir. Dilerseniz şu konulara da göz atabilirsiniz.

http://www.mazdaclubtr.com/topic/5004-ankarada-mazda-ustas%C4%B1/page-4

http://www.mazdaclubtr.com/page/makale/_/genel/t%C3%BCrkiye-geneli-mazda-usta-tavsiyeleri-r27

http://www.mazdaclubtr.com/topic/9415-makale-mazda-t%C3%BCrkiye-yetkili-servisler/

Kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hava filtresini bir söküp bakın. Bakım yapıldıysa o kadar km de leş gibi olmaz. Bakım yapılıp yapılmadığına bir cevap olur. Bir de filtre markalı mı değil mi, bu da en son nasıl bir servise girdiğine cevap olacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Ankara'da mazda kullanan arkadaşlar acaba hangi servisleri kullanıyorsunuz ?

Mekanik yada elektronik tamiri ve aksesuar almak için nerelere gidiyorsunuz ?

Çıkma malzeme bulmak için nerelere gidiyorsunuz ?

Bu konuda yardım lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara'da mazda kullanan arkadaşlar acaba hangi servisleri kullanıyorsunuz ?

Mekanik yada elektronik tamiri ve aksesuar almak için nerelere gidiyorsunuz ?

Çıkma malzeme bulmak için nerelere gidiyorsunuz ?

Bu konuda yardım lazım.

Konunuz forumda mevcut konu başlığının altında birleştirilmiştir. Buradan devam edebilirsiniz.

Ve ayrıca aşağıda ki konularda size yardımcı olabilir.

http://www.mazdaclubtr.com/topic/5004-ankarada-mazda-ustas%C4%B1/page-4

http://www.mazdaclubtr.com/page/makale/_/genel/t%C3%BCrkiye-geneli-mazda-usta-tavsiyeleri-r27

http://www.mazdaclubtr.com/topic/9415-makale-mazda-t%C3%BCrkiye-yetkili-servisler/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...

Aracim mazda 3 2006 hb. Aracımı alali 2 ay oldu. Aracimin bakimlarini Ankara'da hangi serviste yaptirmam daha iyi olur. Yakin zamanda yaptiran arkadaslardan fiyat ve yorum alabilir miyim?Saygılar. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ağır bakım mı periyodik bakım mı? 
Herteri önerebilirim, 2 defa gittim 2sinde de ilgiyle karşılandım ve işlemleri yapan ustalar da işinin ehli, bilgili kişilerdi.

En az 250-300 tl den başlar. Ağır bakımda daha da yükselir. Eğer sanayide özel serviste tanıdık ustanız varsa daha ucuza yaptırabilirsiniz. Tanıdık arkadaşlarınızın ustalarıyla tanışabilirsiniz. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Agri'da yaşadığım için buralarda sıkıntı yaşıyoruz bakim ve tamir için. Ankara'da eksileri tamamlamam gerekli o yüzden guvenebilecegim bir yer olması gerek. Yardımın için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, PiMan :

Aracim mazda 3 2006 hb. Aracımı alali 2 ay oldu. Aracimin bakimlarini Ankara'da hangi serviste yaptirmam daha iyi olur. Yakin zamanda yaptiran arkadaslardan fiyat ve yorum alabilir miyim?Saygılar. 

15 yıllık deneyim sahibi BAŞAYAR MAZDA var tavsiye ederim.Yetkili servisdir Şaşmaz oto sanayi girişindedir burası Ankarada İstanbul yolu diye geçer.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Herkese Selamlar,

Daha birkaç gün önce 2012 Model 60 bin KM'de bir mazda 3 sahibi oldum. Benden önceki sahibi araca güzel bakmış ve bakımlarını eksik etmemiş gözüküyor.

Ancak her yeni araba aldığımda o ay içerisinde bakımını yaptırmayı görev bilmişimdir. Keza aracın benden önceki sahibi 8 bin km önce bakımını yaptırmış.

Ben de bu nedenle bu aracın bakımını hakkıyla yaptırabileceğim, ( "Usta değil" ) servis arıyorum. Yağ ve filtre değişimi, gerekliyse başka değişimler.

Öncekilli olarak bu konuda gercekten iyi ve deneyimli ustayarala arabamı teslim etmek istiyorum. Tabi ki ben de hepimizde olduğu gibi gereksiz bir "yük" içine girmek istemiyorum ya da kısacası ütülmek istemiyorum.

Forumda yaptığım araçştırmalar sonucunda kullanıcılar, Mazda servisleri arasından en sorunsuz ve deneyimli olarak MEB Başayar ve Herter servisleri arasında ikiye ayrılmış durumda. Ben de bu durumda açıkcası biraz kararsız kaldım.

Forumda bana yardımcı olabilirseniz gerçekten sevinirim. Gerçekten bu arabanın hakkını vererek ve birçok ustanın yaptığı gibi araca arıza eklemeden en iyi bu aracın bakımını neresi yapabilir?

Herkese teşekkürler....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

49 dakika önce, Xeroteck :

Herkese Selamlar,

Daha birkaç gün önce 2012 Model 60 bin KM'de bir mazda 3 sahibi oldum. Benden önceki sahibi araca güzel bakmış ve bakımlarını eksik etmemiş gözüküyor.

Ancak her yeni araba aldığımda o ay içerisinde bakımını yaptırmayı görev bilmişimdir. Keza aracın benden önceki sahibi 8 bin km önce bakımını yaptırmış.

Ben de bu nedenle bu aracın bakımını hakkıyla yaptırabileceğim, ( "Usta değil" ) servis arıyorum. Yağ ve filtre değişimi, gerekliyse başka değişimler.

Öncekilli olarak bu konuda gercekten iyi ve deneyimli ustayarala arabamı teslim etmek istiyorum. Tabi ki ben de hepimizde olduğu gibi gereksiz bir "yük" içine girmek istemiyorum ya da kısacası ütülmek istemiyorum.

Forumda yaptığım araçştırmalar sonucunda kullanıcılar, Mazda servisleri arasından en sorunsuz ve deneyimli olarak MEB Başayar ve Herter servisleri arasında ikiye ayrılmış durumda. Ben de bu durumda açıkcası biraz kararsız kaldım.

Forumda bana yardımcı olabilirseniz gerçekten sevinirim. Gerçekten bu arabanın hakkını vererek ve birçok ustanın yaptığı gibi araca arıza eklemeden en iyi bu aracın bakımını neresi yapabilir?

Herkese teşekkürler....

Herter, SK yetkili servislerdendir. Herter'den memnun kaldım ben.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...