Jump to content

Klimayı Açtığımda Duman/Toz Üflüyor.

ilker54
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Dün akşam iftara Sapancaya gitmeye karar verdik arkadaşlarla. Gece eve dönerken önce havalandırmayı açtım sonra yetersiz geldi klimayı açtım bir süre gittikten sonra içeri duman yada toz üfledi (karanlıktı tam göremedim). Ne olmuş olabilir ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim. Dün gündüz açıp denedim ama yapmadı. Sürekli olan bir şey değil demekki. Bu arada klima gazının bittiğini nasıl anlayabilirim ? Bilgisi olan var mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün akşam iftara Sapancaya gitmeye karar verdik arkadaşlarla. Gece eve dönerken önce havalandırmayı açtım sonra yetersiz geldi klimayı açtım bir süre gittikten sonra içeri duman yada toz üfledi (karanlıktı tam göremedim). Ne olmuş olabilir ?

kilimanın polen filitresine bir bakın  birde gazını kontrol ettirin gaz bastırırken ikinci bir iş olmasın diye gaz kaçagının nerden oldugunu anlamak için boyalı gaz bastırın ...

bu işlenler yapılırken kılıma alt havalandırma borusunu çıkartırın üsten ve alt tan bolca basınçlı hava tutun hatta poleni takarken güzel de bir filitreye parfüm sıkın hoş koku verir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim cevaplarınız için. bizimde 6-7 sene oldu.

~ polen filtresi kolay bir yerde mi ? Servise götürmeden burada ben bakabilirmiyim yani .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eski kasa 323lerde ve lantisler polen filtresi yoktu sanırım, 97-98 yani makyajlı olan lantis ve 323lerde var...

Şimdi bu yeni aldığım 323 'de yokmu? Moralim bozuldu valla, havalı oluyordu polen filtresi  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...