Jump to content

Yeni Mazda 3 alıyorum tavsiyeleriniz??

honuuu

Tavsiye Edilen Mesajlar

hayirli olsun gule gule kullanırsınız ins. Araca yapılacak ilk şey kesinlikle cam filmidir bence.

polisler sorun çıkarmıyacağını bilsek yaptırırımda ama hala kafamda soru işareti  :krrsz:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 53
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

cins birisine denk gelirsen yapıyor, kurtuluşun yok

biraz şansına bağlı. kimi ceza yazıyor, kimisi söküyor felan.

bazı şanslılar var onlarda yaptırdığından beri hiç bir şey olmadı diyor :)))

ben şahsen polisle uğraşmamak için yaptırmıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cins birisine denk gelirsen yapıyor, kurtuluşun yok

biraz şansına bağlı. kimi ceza yazıyor, kimisi söküyor felan.

bazı şanslılar var onlarda yaptırdığından beri hiç bir şey olmadı diyor :)))

ben şahsen polisle uğraşmamak için yaptırmıyorum.

arkaya sadece yaptırmamın sebebi küçük kardeşlerimi arkada taşıyorum, güneşten zarar görmesinler diye bir mazerette bulunsam

nasıl birşeyle karşılaşırım acaba? 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçmiş olsun.

teşekkürler. 

ya bu boya koruma ve döşeme koruma için kimse öneride bulunmamış.

şurada yaptırdım yaptırıp çok memnunum, burada yaptırdım hiç bişeye benzemedi diyen yok mu yaw :)  ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar boya koruma için İzmir'den konuştuğum firmalar ve verdikleri fiyatlar;

Sonax;    boya koruma 200, döşeme koruma hediye

Autoking; boya koruma  330 döşeme koruma 180 anlaşmalı firmalardan kasko yaptırdıysanız %30 indirim yani

boya koruma 230, döşeme koruma 125

Ziebart;    boya koruma 330, döşeme koruma 180 kampanyalı fiyat 90

Meguiars; boya koruma 250, döşeme koruma;180, komple koruma kampanya; (dış,döşeme,motor); 400 (Telefonda konuşan arkadaşın konuşma şekli ve olayları anlatışı çok güzel ve tatmin ediciydi :hi:)

Nediyorsunuz En uygunu Sonax, diğerleride neredeyse aynı gibi, ama Aotu king neredeyse 2 katı. yaptıkları işte bu kadar fark var mı yoksa kör tuttuğunu ..... hesabı mı???  :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben mazdayı alırken volcar bana hemen yaptırmayın yeni zaten boya bir dahaki servise getirdiginizde yaparız demisti yani ekim gibi falan

pek tavsiye etmemisti hemen yani araba zaten sıfır diye

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben aldığımda dr winly diye bir yerde yaptırdım. yaptırmadan önce nette çoğunluk wax özellikli değilde teflon özellikli yaptırmanın daha faydalı olacağından bahsediliyordu. bende araştırmamda dediğim gibi dr winly diye bir yere yaptırdım. sıfır araç alanların yaptırdıktan sonra söyledikleri daha bir parladı gibi cümleleri okuduktan sonra ben yaptırdığımdan memnun kalmadım, çünkü hiç bir değişiklik olmadı parlaklık konusunda. 

burada yapılan amaç zaten yeni boyayı korumak zarar vermemek. ama ne yaparsanız yapın eninde sonunda çiziliyor :)  ben her yıkamadan suya cila atar aracı süngerle silerim. fakat yine de silmeden dolayı çizikler oluşur. yapacak fazla birşeyin yok. imkanın varsa yaptır.

boya üzeri fazla kılcal çizik olan eski araçlarda bayağı bir farkediyor yanlız. bence ileriki yıllarda bu tarz birşey yaptırmak daha mantıklı. başlarda kendiniz yapın. :)

yaptıkları işte çok fark olacağını sanmıyorum. 1 sene koruduğunuda düşünmüyorum.aramızda bu işle ilgilinenler var ise profesyonel cevaplar verebilir. bunlar benim tecrübelerimden çıkardıklarım.

çok yazdım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben mazdayı alırken volcar bana hemen yaptırmayın yeni zaten boya bir dahaki servise getirdiginizde yaparız demisti yani ekim gibi falan

pek tavsiye etmemisti hemen yani araba zaten sıfır diye

sıfır araç olunca fiyat baya farkediyor bu verdikleri fiyatlar sıfır araçlar için, onun için hemen yaptırayım diye düşünüyorum  :nea:

ben aldığımda dr winly diye bir yerde yaptırdım. yaptırmadan önce nette çoğunluk wax özellikli değilde teflon özellikli yaptırmanın daha faydalı olacağından bahsediliyordu. bende araştırmamda dediğim gibi dr winly diye bir yere yaptırdım. sıfır araç alanların yaptırdıktan sonra söyledikleri daha bir parladı gibi cümleleri okuduktan sonra ben yaptırdığımdan memnun kalmadım, çünkü hiç bir değişiklik olmadı parlaklık konusunda. 

burada yapılan amaç zaten yeni boyayı korumak zarar vermemek. ama ne yaparsanız yapın eninde sonunda çiziliyor :)  ben her yıkamadan suya cila atar aracı süngerle silerim. fakat yine de silmeden dolayı çizikler oluşur. yapacak fazla birşeyin yok. imkanın varsa yaptır.

boya üzeri fazla kılcal çizik olan eski araçlarda bayağı bir farkediyor yanlız. bence ileriki yıllarda bu tarz birşey yaptırmak daha mantıklı. başlarda kendiniz yapın. :)

yaptıkları işte çok fark olacağını sanmıyorum. 1 sene koruduğunuda düşünmüyorum.aramızda bu işle ilgilinenler var ise profesyonel cevaplar verebilir. bunlar benim tecrübelerimden çıkardıklarım.

çok yazdım :)

1 yıl garantisini veriyoruz diyolar ama binbir türlü kıvırıyolar zaten, yok fırçayla yıkatmayın çizer, yok köpük püskürtmeyin püskürtülen köpüğün kalitesi, illa şampuanıyla süngerle yıkatın (yani kenidi tarif ediyor) 1 yıl o araba pırıl pırıl olur diyo  :jedi:

tercihinizin mazda olmasi,sifir almaniz isabetli olmus.hayirli olsun,iyi gunlerde kullanin...

teşekkürler.

bu arada haftaya bekleyemiycem yarın gidiyorum almaya, ilk sürüşü eşim yapacak ama yolcu koltuğuna da razıyım.  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 yıl garantisini veriyoruz diyolar ama binbir türlü kıvırıyolar zaten, yok fırçayla yıkatmayın çizer, yok köpük püskürtmeyin püskürtülen köpüğün kalitesi, illa şampuanıyla süngerle yıkatın (yani kenidi tarif ediyor) 1 yıl o araba pırıl pırıl olur diyo  :jedi:

seyi unuttun otomatik makinalara girmeyin fırca izi kalır :)

bu ne ya araba bu evimize mi sokacagız nihayetinde sokakta bırakıyoruz benim onceki dobloya sokakta iki kere park halinde sirket arabasına da bir kere hem de tek yön ve bir tarafı bahce duvarı olan yolda yandan vurmuslardı park halinde iken sonra polis de geldiginde kazayı nasıl yaptınız dediginde bilmem ben evdeydim bayana soracaksınız deyince yuh demisti :)

kısaca koruma tutuyorsanız :) yanında duracak surekli ki boyayı arabayı herseyi koruyacak :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

seyi unuttun otomatik makinalara girmeyin fırca izi kalır :)

bu ne ya araba bu evimize mi sokacagız nihayetinde sokakta bırakıyoruz benim onceki dobloya sokakta iki kere park halinde sirket arabasına da bir kere hem de tek yön ve bir tarafı bahce duvarı olan yolda yandan vurmuslardı park halinde iken sonra polis de geldiginde kazayı nasıl yaptınız dediginde bilmem ben evdeydim bayana soracaksınız deyince yuh demisti :)

kısaca koruma tutuyorsanız :) yanında duracak surekli ki boyayı arabayı herseyi koruyacak :)

:boks: valla bayanı tebrik etmek lazım polisi bile şaşırtabildiğine göre :D

Hayırlısı olsun.Önce sağlık tabii..

Teşekkürler saolun. tabiiki önce sağlık.

Bu arada Anadolu'dan yaptırdım kaskoyu 1190 TL... ??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada Anadolu'dan yaptırdım kaskoyu 1190 TL... ??

ben geçen sene aldığımda peşin 1100tl ye yaptırmıştım yapı kredi sigortaya. bununla mukayese edersek iyi fiyat.

tabi teminat limitlerini de bilmek lazım.

hayırlı olsun tekrar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

polisler sorun çıkarmıyacağını bilsek yaptırırımda ama hala kafamda soru işareti  :krrsz:

derdiniz polisse -ki ben ne kendimde ne etrafimda ceza yiyen fln gormedim(istanbul ve izmit diger sehirleri bilemicem). cezayi yiyenler genelde sahinler fln oluor.- en azindan gunesten korunmak icin 1 veya 2 numarali film yaptırın bence. filmsiz arabada uzun yol iskenceden baska bisey olmuyor. zaten 1 numara yaptirirsaniz hic bi polis film oldugunu anlamaz bile. 2 numaraninda cok sorun olucagini sanmiyorum acikcasi. yok benim isim olmaz hic bi riske giremem diyosaniz renksiz film de var sonucta :)

gule gule kullanın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben geçen sene aldığımda peşin 1100tl ye yaptırmıştım yapı kredi sigortaya. bununla mukayese edersek iyi fiyat.

tabi teminat limitlerini de bilmek lazım.

hayırlı olsun tekrar.

açıkçası benim pek ilgilenme fırsatım olmadı kaskoyla, tanıdık vasıtasıyla hallettim işleri, forumda genellikle 1000-1500 arası okumuştum fiyatları bu civarda bişey bekliyordum bende zaten.  teşekkürler.

derdiniz polisse -ki ben ne kendimde ne etrafimda ceza yiyen fln gormedim(istanbul ve izmit diger sehirleri bilemicem). cezayi yiyenler genelde sahinler fln oluor.- en azindan gunesten korunmak icin 1 veya 2 numarali film yaptırın bence. filmsiz arabada uzun yol iskenceden baska bisey olmuyor. zaten 1 numara yaptirirsaniz hic bi polis film oldugunu anlamaz bile. 2 numaraninda cok sorun olucagini sanmiyorum acikcasi. yok benim isim olmaz hic bi riske giremem diyosaniz renksiz film de var sonucta :)

gule gule kullanın.

bugün sonax'ı aradım boya koruma için randevu alacaktım telefona cevap vermeyince direk gideyim dedim belki müsaittir diye ama ne mümkün iki gün full dolu çarşambaya ancak yaptırabilirmişim ve bu arada adamla muhabbet ederken cam filmi olayına da girdik ilginçtir ki fiyatlar kampanya diye acayip bir şekil alıyor. şöyle anlatayım bakalım siz ne diyeceksiniz.

Boya koruma 250, 0 araç için 200TL, Döşeme koruma ve motor korumadan ücret almıyor, bizden olsun.

Sadece cam filmi çektirmek istersen 400 TL, ama boya koruma da yaptırsan yanında 480TL.

Bu nasıl iş dedim diğer Sonax'ı aradım ondada boya koruma 250, 0 araç için 125 diğerleri hediye.

Sadece cam filmi çektirisen 400 TL, ama boya korumayla beraber 525  TL.

Cam filmi için 400 TL normal bi rakammıdır ne diyerosunuz ?? :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sonax in kalitesi hakkında cok bilgi sahibi degilim ama sanirim yaptiranlar memnun. Fiyatlar ziebart a gore oldukca uygun gorunuyor. kaliteside ziebarta yakinsa fiyat uygun kanımca.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba arkadaşlar ben yılların mazda ustasıyım ama boştayım kalbimde bir boşluk var

bir babanın evladına hasret kaldığı gibi ben mazdaya hasretim mazdanın bakımını yapmak teknik

sorunlarını çözmek müşterilerin dertlerini dinlemek için hasretimi dindirmek için mazda servislerinde iş

arıyorum kolay değil 1989 dan 2008 ze kadar mazdayla haşır neşir ol birden ondan kopmak bana

sıkıntı veriyor lütfen bana yardımcı olun sevgiler saygılar selamlar :-[

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sonax in kalitesi hakkında cok bilgi sahibi degilim ama sanirim yaptiranlar memnun. Fiyatlar ziebart a gore oldukca uygun gorunuyor. kaliteside ziebarta yakinsa fiyat uygun kanımca.

Teşekkürler, çarşambaya randevulaştık, 5 yıl garanti veriyo filmlere solmaz diye,bakalım en az 5 sene izmirdeyim dedim, hiç sorum değil hemen değiştiririz ama gerek kalmayacak zaten dedi, birde arka ve ön camlarda rezistansları sordum filmleri çıkartırken filmle beraber geliyomuş diye duydum dedim, kesinlikle öyle bişey olmaz dedi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler, çarşambaya randevulaştık, 5 yıl garanti veriyo filmlere solmaz diye,bakalım en az 5 sene izmirdeyim dedim, hiç sorum değil hemen değiştiririz ama gerek kalmayacak zaten dedi, birde arka ve ön camlarda rezistansları sordum filmleri çıkartırken filmle beraber geliyomuş diye duydum dedim, kesinlikle öyle bişey olmaz dedi...

hangi sonax da fiyat daha uygundu peki ben de karşıyakadayım da bu sene dusunuyorum bakım sırasında yaptırayım diye

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...