Jump to content

Yeni Mazda 3 alıyorum tavsiyeleriniz??

honuuu

Tavsiye Edilen Mesajlar

ben aracı ilk aldığmıda ziebartta diamond glass boya koruma yaptırdım acayip farketti. tüm yıkamalarda da thurtle wax kullanıyorum cilalı şampuan çok iyi oluyor acayip parlıyor.

kısacası boya korumayı kesinlikle tavsiye ederim şimdi 1 yılı doldu ve yeniletmesini de yaptırdım yine çok memnun kaldım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 53
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

hangi sonax da fiyat daha uygundu peki ben de karşıyakadayım da bu sene dusunuyorum bakım sırasında yaptırayım diye

karşıyaka sonax da fiyat daha uygun 0 araç için boya döşeme motor'a 200 verdiler, filmle beraber hepsini 480'e yaptırcam, gayet de ilgliydiler.

ben aracı ilk aldığmıda ziebartta diamond glass boya koruma yaptırdım acayip farketti. tüm yıkamalarda da thurtle wax kullanıyorum cilalı şampuan çok iyi oluyor acayip parlıyor.

kısacası boya korumayı kesinlikle tavsiye ederim şimdi 1 yılı doldu ve yeniletmesini de yaptırdım yine çok memnun kaldım.

ya walla iyi diosunda ziebartta boya+döşeme fiyat 420'ye geliyo :( ben  480'e filmler dahil yaptırcam, inşallah pişman olmam :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sonax'ta hiç tecrübem olmadı ama inş gönlüne göre olur, içine siner.

boya+döşeme koruma ve camlara film yaptırdım, boya korumada gözle görülür bi değişim oluyo ama bakalım ne kadar uzun ömürlü olacak, bende yıkamaya dikkat edicem.

filmlerde gayet güzel oldu bu arada forumun diğer sayfalarında görmüştüm arka cama tek parça çekilemiyor, çekildi ama kırık var gibi yazılar vardı, tek parça filmi gayet güzel çektiler arka cama, yaptırmak isteyen olursa Karşıyaka Sonax kesinlikle tavsiye ederim.

Çekilemiyor diye yazan arkadaşlar spoileri sökemedikleri için ölçü alamadıklarından dolayı tek parça çekilemiyor demişlerdi. Dikkatle izledim bakalım ne yapacaklar diye, spoileri kibarca söktüler (4 vida haricinde 3 tanede klips var vidadan iyi tutuyolar maşallah, onlardan kurtulurken bi gacırtı geldi, aha dedim bi yeri kırdılar ama problem yok, biraz sıkı girdiği için çıkarken zor çıkıyor) neyse spoiler çıktıktan sonra da gayet güzel ölçtüler biçtiler ve filmi taktılar 6 camada film çekildi, hiçbir kırılma kabarma vs yok maşallah. cama film çektirecek olupta nereye yaptırsam diye düşünenler varsa tavsiye ederim kesinlikle. bundan sonra gidecek arkadaşların spoileride sökülmek zorunda kalmayacak, adamlar filmin şablonunu sakladıkları için bir sonraki aynı model araçta direk onu kullanıyolar.  ;)

Film çekilirken arabanın nereleri sökülüyor diyenlerin merağını gidermek için resimleri yarın ekleyeceğim. :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

film çektirmeye gidipte, orada adamlar arabanın sağını solunu hafif açmaya çalışınca şaşırmayın böyle bir manzara çıkıyor ortaya  :o

Not:Karşıyaka Sonax'a gidecekler için spolilerin sökülmesine gerek yok, benimkinden aldıkları ölçüyü saklıyorlar...

hayırlı olsun, güle güle kullan

:)

Teşekkürler...  :hi:

post-4882-141695281814_thumb.jpg

post-4882-141695281816_thumb.jpg

post-4882-141695281818_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Firmalar farklı farklı uygulama yapıyorlar herhalde..

Bursa'dan site üyemiz bir arkadaşımız ön cam'da dahil hiç bir yerin sökülmeden yaptırdığından bahsetmişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dusundumde spoileride anlamadim smdi  :D film icten yapilmiyo mu zaten napiyo bu abiler orda  :krrsz:

film içten yapılıyor ama önce ölçü dışardan alınıyor. arka camın ölçüsünü dışardan alırken spoiler problem oluyo onun için söküldü ama onda da bi problem yok, ilk başta bi hop noluyo dedim ama hala kaya gibi bütün parçalar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bursa'dan site üyemiz bir arkadaşımız ön cam'da dahil hiç bir yerin sökülmeden yaptırdığından bahsetmişti.

olabilir, bilemiycem tam olarak ama aşağıda vereceğim linkteki arkadaşlarında pek çoğunda arka cam için aynı sıkıntı olmuş

http://www.mazdaclubtr.com/index.php/topic,3781.80.html

ön cama da film çektirdim bende oraya çekerken herhangi bi müdahaleleri olmadı ama en çok önde uğraştılar hem geniş yüzey hem çok yatay, baya zamanlarını aldı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben yaptirirken izlemedim çünkü. fotograflari gorunce sasirdim. bizimkileride soktuler belki o zaman

sökmeden yapılan yerlerde varmış galiba, ama ben çok da rahatsız olmadım açıkçası sökülmesinden, çünkü adamlar gayet rahat ve tecrübeliydi tıkır tıkır hemen söktüler, aynı şekilde geri topladılar...

Edit : konu amacına ulaştığından kilitlenmiştir.

kilit.gif

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...