Jump to content

Çok çaresiz kaldım yardım edin arkadaşlar

overmars

Tavsiye Edilen Mesajlar

Şirketimizin kiralık araçları focus idi 80 km yol yaptım 2 gün bacaklarım ağrıdı. Çok sallayan çok yoran bir  araç nasıl kullanıyorsunuz anlamadım.

Yok artık :) Öyle bir yorum yapmışsınız ki sanki at arabasında 80 km gitmişsiniz :) Durmaksızın 750 km ( Trabzon- Ankara) yol yapıyorum bir şey olmuyor. Nasıl kullanıyorsunuz ben de sizi anlamadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 49
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Arkadaslar süper insanlarsınız yemin ediyorum. Sizlerden aldığım gazla bugün bizimkilerle tekrar konuştum :) annem ikna oldu, babam da olumsuz bakmıyor artık anladığım kadarıyla :)

inşallah bu çabalarımız boşa gitmez :) hepinize tek tek cevap vericem, kitlemeyin bu konuyu sayın moderatorler :)

iyi geceler şimdilik... 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selamlar,

geçen ay "Ben de yeni mazda 3 alıyorum tavsiyeleriniz?" şeklinde bir başlık açmıştım ama hala alamadım.

hemen konuya gireyim, ailem MAZDA almamı istemiyor.

annemin ve babamın arabadan hiç anlamadığını ilk olarak belirteyim. babam kulaktan dolma bilgilerle haraket ediyor, mesela golf alalım sağlam araba diyor, o paraya (45bin) 10 daha eklerim Bmw alırım diyor. kuzenle konuşmuş o da Mazda'nın ikinci eli yok, satamazsın demiş.

daha devamı var,

hyundai getz sahibi babam hyundai servisine sormuş adam da Mazda almayın ikinci eli yok ve yolda kalsan servisi yok bişeyi yok demiş ve Chevrolet Cruze almamızı tavsiye etmiş.

ben de artık kendimden şüphe etmeye başladım.

o kadar mı kötü bu Mazda yaa?

Mazda3'e 45.000 vermek aptallık mıdır?

korkuyorum, alırız Mazda3'ü ya sürekli sorun çıkarırsa aileme mahçup olursam diye..

gayet samimi bir şekilde yazıyorum bunları, objektif olarak cevap verin Allah aşkına. artık o kadar zor durumda kaldım ki yardımınıza gerçekten ihtiyacım var.

Mazda, özellikle Mazda3 kullanan arkadaşlar,

ben nasıl ikna edicem ailemi? çok araştırdım internette olumsuz yorumlara pek rastlamadım. bugün Cruze'a bakayım dedim ilk açtığım forum sitesinde bir sürü sorundan bahsetmişler, hemen soğudum Cruze'dan.

Mazda3'le "aynı donanımdaki" Golf veya Astra veya aynı sınıf araçlar fiyatı 55.000'e dayanıyor.

yine soruyorum Mazda3'e 45.000 vermek aptallık mıdır?

yardımınıza gerçekten o kadar ihtiyacım var ki, 45.000 kolay kazanılmıyor ve ben senede 1 araba değiştirebilen biri değilim. bu bana ailemin alacağı son araba olacak.

teşekkürler.

arkadasım ben mart sonunda aldım touring sedanımı iki soför kullanıyoruz esimle birlikte ikimizde cok memnunuz acıkcası performanssa performans hızsa hız guvenlikse guvenlik gosterisse gosteris hersey mevcut ve dedigin gibi aynı donanımdaki golf den 10000 lira ucuz 10000 km servise goturdum volcar karşıyakaya 164 tl tuttu ve ustune gosterilen ilgi de cabası mazda turkiyeye tesekkur maili bile attım oradan bile ilginiz icin tesekkur ederiz diye donduler ki yıllarca fiat kullanmıs ve yetkili servisden sasmamıs birisi olarak soluyorum

ve yine ayrıca bircok sirket arabası kullanmıs birisi olarak da ( focus,symbol,astra... gibi) opelin hem malzeme hem servis maliyetleri cok fazla ayrıca tamam dısı guzel de sence 55000 lira edermi ?

ya da cruze un iki yıl sonrası henüz yok bakalım ne olacak

ikinci el demissin ben martta 35500 a almıstım touring sedanı sahibinden.com da 37000 lira teklif eden oldu telefonla :)

yani bayagı deger kaybetti :)

acıkcası ben arabamı buldum mazda daha iyisini yapana kadar gene mazda dayım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onur, senin konunu çok düzgün olmasa da Selim'in konusundan ayırdım :D Gelişmeleri artık buradan takip ediyor oluruz :)

Geciken düzeltme için kusura bakma :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim 90 model 323 bile yolda bırakmadı. Mazda 3 mü bırakacak :D Hem motorda hem şanzımanda arıza varken kayseriden ankaraya gelmiştim.

Çok söyleyecek birşey kalmamış  Mazda 3 hayırlı olsun diyelim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Overmars arabayı aldınmı ..Bir anda sessizlik olmuş burada.. Yoksa izin çıkmadı mı.

Darısı senin başına :) Ben aldım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok artık :) Öyle bir yorum yapmışsınız ki sanki at arabasında 80 km gitmişsiniz :) Durmaksızın 750 km ( Trabzon- Ankara) yol yapıyorum bir şey olmuyor. Nasıl kullanıyorsunuz ben de sizi anlamadım.

evet ilk bakışt at arabası gibi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

mazda kadar güzel rahat her yönden konforu düşünülmüş araba yok. var tabi ama mazda da onların arasında. ama servis ve parça sıkıntısı fiyatların fahiş olması arabayı yarı fiyatına da bulsan soğutuyo adamı arabadan. bi dandik fiat dersin ama elini sallasan fiat servisine çarpıyo ve parça sıkıntısı da nerdeyse yok. ama kaliteli diyorsun süper diyorsun mazda diyorsun piyasada servis yok. olanların da kimisi karaborsacı gibi çalışıyor. nasıl olsa parça yok elimize düştüler mantığıyla. o yüzden ne kadar lüks de olsa birgün arıza verebileceğini veya parça lazım olabileceğini de düşünerek karar ver. yuvarlak 3-4 cm çapında ÇIKMA plastik bi parçaya 40 tl isteyebilen insanlarla karşı karşıya kalacaksın yani parça sıfır da değil çıkma dikkatini çekerim çıkma. insaflıları da vardır tabi ama daha ben onları bulamadım bulsam daimi parçacım olacak yapışacağım sülük gibi. araba çok güzel ama ben bin pişmanım şahin değil mazda aldığıma. ayrıca şahinden de nefret ederim. ama şahine muhtaç ediyorlar. ohhhhhh bi güzel kustum içimdekileri. nefret ettirdi beni mazdadan bu parçacılar. oh beee midem rahatladı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2005 mazda3ü 5yıl kullandım.99binde babama verdim .o kullanıyor şimdi.tek bir düğmesi bozulmadı desem yeridir.rutin bakım hariç 1kez balata 1 kez buji birde arka zrotlar değişti.başka 5 kuruş masraf etmedim.lambası bile patlamadı.şimdide 2010 mazda 3kullanıyorum.6 ay oldu millet hayran hayran bakıyor.ondada tık yok maşallah

Edit : Yeterli zaman geçtiğinden konu kilitlenmiştir.

kilit.gif

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...