Jump to content

Akü Kaç Saatte Biter ?

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Buna tam bir yanıt kimse veremez Burcu. Araçtaki ekipmana, çektiği akıma, akünün şarj durumuna v.b. bir dolu etkene bağlı. Ben aracımı hafta 1-2 gün kullanıyorum o da kısa süreler, üzerindeki de 2008 yılında takılmış Serdar isimli bir akü ve bir sıkıntı çıkartmıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu aküyü ne ile bitireceginize baglı marşa basarak 5 dk yada ampul yakarak bikaç gün teyp dinleyerek bikaç saat sürer aynen şöyle bi mantık var 1kw elektrikle fırın yarım saat calışır ama tasaruf ampulu 50 saat çalışır mantık bu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

hımm bende bunu merak etmiştim.acaba dedim neye göre cevap vercekler.gerçi arkadaşın sordunuda anlamamıştım:)

yani farları iç lambaları cd çaları falan açık bırakıp insemmi kaç saatte biter acaba demeye çalıştıki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

En son çarşamba günü sorunsuz kullandığım 2010  model araç, cumartesi günü yani bugün hiçbir tepki vermedi. Akü tamamen boşalmış sanırım. İşe yetişmem gerektiğinden çok kurcalayamadım ama aküyü bitirecek hiçbirşey yoktu.

• Farlar Auto'da
    İç ışıklandırma kapalı

İş çıkışı takviye ile deneyeceğim.. 3 günde hiçbir enerji harcaması olmadan akü bu şekilde biter mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gecen aksam saat 24:00'te tavan lambasini Manuel acmistim ve acik unuttum ertesi gun saat 18:10'da isten geldigimde eyvahhh dedim ama  kapilar acildiginda umutlanmistim kontagi cevirdigimde yalan oldu:'( Tami tavan lambasi 18 saatte akuyu  bitirdi.

stilock / Mazda 3 impressive

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En son çarşamba günü sorunsuz kullandığım 2010  model araç, cumartesi günü yani bugün hiçbir tepki vermedi. Akü tamamen boşalmış sanırım. İşe yetişmem gerektiğinden çok kurcalayamadım ama aküyü bitirecek hiçbirşey yoktu.

• Farlar Auto'da
    İç ışıklandırma kapalı

İş çıkışı takviye ile deneyeceğim.. 3 günde hiçbir enerji harcaması olmadan akü bu şekilde biter mi?

Alarm var mı? Alarm takılıp bitirebiliyor bazen...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iç ışıklandırma tam arada kalmış, parmağımın ucu ile dokununca tık etti :) 3 günde aküyü sömürmüş. Akü destekle çalıştırdık biraz dolandım şimdi sorun yok.

teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...