Jump to content

Bayinin son arabası . 2011 model Mazda HB Katalog rengi mavi

selimmiles

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 144
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Burak sağol eksik olma...

Arkadaşlar araç gelemedi gitti..Yılan hikayesine döndü sanki...

Aracı yarın teslim edeceklermiş. Umarım eksiksiz alırım 1 hafta olacak neredeyse TIR'ın üzerinde gezip durdu araç...Geldiğinde çizik mizik iyice incelemem gerekecek.. Yarın iyi haberlerimi veririm inşallah.

Bu impressive model'in farları virajlarda dönüyor mu yoksa sadece amerikan modellerde mi var dikkatimi çekti video tanıtımlarda dönüyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak sağol eksik olma...

Arkadaşlar araç gelemedi gitti..Yılan hikayesine döndü sanki...

Aracı yarın teslim edeceklermiş. Umarım eksiksiz alırım 1 hafta olacak neredeyse TIR'ın üzerinde gezip durdu araç...Geldiğinde çizik mizik iyice incelemem gerekecek.. Yarın iyi haberlerimi veririm inşallah.

Bu impressive model'in farları virajlarda dönüyor mu yoksa sadece amerikan modellerde mi var dikkatimi çekti video tanıtımlarda dönüyor..

Günaydın

Amerikan modellerinde mevcut malesef.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öhömm şeyy. Selim, arabayı aldım deyince bende kilitledim. Genelde alınık ve satılık ilanları hedefine ulaştığında ve 30 günü geçen editleme süresinde kilitlenir diye şeyettiydim.

Seneye bu konu silindiğinde, kontür tersine dönmesin diye sizi düşündüğümden yapıyorum.

(Bkz. Kadirin feryatları :D )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O da birçok özellik gibi biz de yoki Amerikanya'daki modellerde var.

peki bu özellik sonradan yapılabilir mi böyle bi fantazi kuran üyemiz var mı ek beğin ve far motoru gerekli sanırım yada sadece bir çift far motoru ile bu özellik aktif edilir mi :? okan abii gene ben karıştırdım ortalıgı :hi:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

virajlarda donuyormu derken nasil oluyor direk normal farlarmi viraja gore donuyor?

birde bir tandigimin arabasinda (207GT) donuslerde direk donulen koseyi aydinlatan bir isik daha

yaniyor adi nedir bilmiyorum acaba virajlarda derken bunumu kasettininz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

..... (bir önceki kasa E) dönüşlerde o taraftaki sis lambasını yakıyor, ki bence çok kötü bir görüntü oluyor.

Tamda ben diyecektim. Geçenlerde gördüm bir mercedes. Tek sisle viraj aldı. Dişsiz dede gibi oldu. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2009 mazda6 larda da far içinde bir lamba yanıyordu. statik köşe lambası deniyordu.

2011 mazda6 larda dinamik yani far merceği dönüyor. mazda3 videosunda olduğu gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamda ben diyecektim. Geçenlerde gördüm bir mercedes. Tek sisle viraj aldı. Dişsiz dede gibi oldu. :D

bende size katılıyorum

birde polise bunu anlatamazsın farın yanmıyor diye ceza keser adam :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende size katılıyorum

birde polise bunu anlatamazsın farın yanmıyor diye ceza keser adam :)

adaptif far mükemmel bi icat.sağa sola döndüğü gibi yukarı aşağıda dönüyomuş.

geçen sene mitsubishi evo'yu çevirip rüzgarlık yüzünden ceza yazdığını gördüm.araç sahibi çok dil döktü ama nafile. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Muayene istasyonunda benim aracın arka camıda kazımaya çalışmışlar film diye, sanırım eski sahibi anlatmıştı :D

buğu çözücü iletkenler bozulmuşmuydu kadir abi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok arkadan kastım arkadaki sürgülü kapı camı. dediğim gibi eski sahibimi anlattı tam anımsayamadım. Benim aracta sofor, yolcu ve oncam dışı komle simsiyah... Müthiş kullanışlı bir durum... hem klima hemde aile ve iş kullanımı açısından...

evet buluştuğumuzda görmüştüm siyah camları.bu tür arabaların geneli sürücü yolcu camları hariç arka taraf siyah oluyomuş ticarilerde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...