Jump to content

Dizel, otomatik vites Mazda 3 veya 6 istiyoruz....

olker444
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ben denedim uzun yolda yada kısada farketmeksizin süper (binek tip olan) hız sabitleyiciye çak 100ü mezeleri hazırla takıl o derece (denendi)

Bir kamyoncu videosu geldi hemen gözümün önüne Adam TEM de giderken arkaya uzanıp ayağı ile sürüyordu  :nea::sopa: ( Bu smileyler kamyoncuya, bu aralar alınganlıklar olabiliyor siteden kimseye değil :) )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 78
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

9

• Gökhan

17

• okkko

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Çalıntı malıntı bence bu sektörde en yüksek sıçramayı gerçekleştiren hyundai / kia. Özellikle kia nın bi 10 yıl öncesine bakın birde şimdiki haline.. Nerdeyse premium class otomobil üretecekler Hyundai de öyle.. Genesis,genesis coupe.. bence doğru yoldalar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çalıntı malıntı bence bu sektörde en yüksek sıçramayı gerçekleştiren hyundai / kia. Özellikle kia nın bi 10 yıl öncesine bakın birde şimdiki haline.. Nerdeyse premium class otomobil üretecekler Hyundai de öyle.. Genesis,genesis coupe.. bence doğru yoldalar..

ona buna hak vereceksek bu başta reno olmalı adam bir motor üretmiş 90 dan 99 a kadar toros brodvay fairvay aynı motoru kullanmış
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O sınıfta caddy çok iyi... Türkiye'de vaneolarda bu sınıfmış gibi satıldı... Kullanım keyfi, özellikle aile kullanımında vaneo daha üstün ama motor performansı Caddy'nin daha iyi. Vaneonun kullanımı SUV gibi...  Caddynin göstergeler falan daha cafcaflı. Connecti uzun süre kullanmadım, ama izlenimlerim çok hoş değil... Opel  Combo ise iş gören bir araba ama fazlası yok...en iyi kısmı yol tutuş.

Aslında birde Caddy denesene Mesut Abi?

yeni makyajlı kasa çıkalı bir kaç hafta olmadan ben nerede gördüm bu arabayı tabiki Yıldırım'da :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende ladaya hak vermek istiyorum, dehşet bir kaloriferi vardı  :geyik::tey:

bnm bindiğim ladalar külüstür mü neydi gerçi köy yeri adam tarlaya bahçeye gitmek için kullanıyodu :D vel hasıl 4 senelik vergi ve vize borcu birikmiş artık yolda duramayan ön takımında takım kalmayan yinede gidicem diye ıkınan araçtı ladalar :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dizelin neden impressive modeli yok?özel sipariş olayı neden yok.marka vermek istemiyorum ama neden siparişe göre araç getirmiyorlar.bende dizeli var sunrooflu olanı falan olsa hiç düşünmeden alırdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dizele sunroof olmuyormuş :P Düşük hacimli dizellerde tam otomatik şanzıman olamaması gibi bişey herhalde. :D

tabi sunroofu açınca tork değeri düşüyor, ha birde intercooler soğutması azalıp, aküyü zorluyor... uzun dönemde bu durum turbonun yağsız kalmasına ve sunroofun raylarının bozulmasına sebep oluyor...

bu sebeple dizel motorlu mazdalarda sunroof olamıyor... :/

amma salladım ha anlamayan da ciddi ciddi vaybe diyecek... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında tam tersi olması lazım. Dizel Mazdayı alacak adamın hararetini anca sunroof giderir. :D

aynen arabanın ve mazotun kdvsini düşünce ister istemez insan istiyor sunrooflu.arabam çok güzeldi saolsun bi arkadaş fena çarptı içim gitti arabaya.1 haftadır benzinli araçla geziyorum hayatta benzinli araç almam.yıl sonu yaklaşıyor büyük ihtimalle yine dizel alıcam.meslek gereği çok yol yapıyorum.işimde hayatımda yollarda geçiyor.uzun yolda araç kullanmadıkça dizel araca verilen paranın hararetli olup olmadıgını anlayamazsınız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vallahi otomatik dizel gelsin hemen arabayı verip dizel otomatigi alırım

bu zamana kadar neden otomatik almadım diye avunup duruyorum arabayı kullandıkça

büyük rahatlık ( e tabi dsg şanzıman lazım )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biz 5 sayfadır konuşuyoruz ama İlker herhalde bu arayışından vazgeçti :D

koptu o... bize verdi otomatik dizel zehrini gitti...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...