Jump to content

Dizel, otomatik vites Mazda 3 veya 6 istiyoruz....

olker444
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest edarguner

Bir problem var sanırım .Sadece ( M 3 ) yazılamıyor foruma hemen başına Mazda ekleniyor:) Az daha delircektim 3 mesaj sildim ,kendimden şüphe ettim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 78
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

9

• Gökhan

17

• okkko

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bir problem var sanırım .Sadece ( M 3 ) yazılamıyor foruma hemen başına Mazda ekleniyor:) Az daha delircektim 3 mesaj sildim ,kendimden şüphe ettim.

Maalesef bazı arkadaşların Mazda3 yerine M 3 yazmakta ısrar etmesi sonucu o önlemi almak zorunda kaldık :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Maalesef bazı arkadaşların Mazda3 yerine M 3 yazmakta ısrar etmesi sonucu o önlemi almak zorunda kaldık :D

Ellerinize sağlık :)

Bende değiştiriyorum değiştiriyorum Allah Allah diyorum aynı hep .Mazda 3 Yazmadığıma da eminim ne oluyor demiştim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otomatik sürmeyi beceremiyorsun bide çamur atıyorsun :D

Doğru süremiyorum sadece direksiyonu tutarak araba bu arada mazda keşke f1 şanzuman getirse

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dizel otomatik olsaydı, kimse benzinli almazdı.

Dizel almak isteyenlere manuel dizel, otomatik almak isteyenlere benzinli otomatik satıyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla gayet net olmuş. Bu sayede insanların kullanım alışkanlıklarını bile değiştirebiliyorlar.

Kesinlikle haklısın. Sırf bu yüzden düz, dizel, touring bir sedana tavım. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Focus, corolla, opeldeki şanzımanların sorunlu olduğunu duyuyoruz. Şimdilik bir fentezi olan, dizel ve otomatik vites seçeneği için bağrımıza taş basıp ileriki günleri bekleyeceğiz. Belki o zaman dizel alabilecek konuma geliriz.

Senin ilacın VW'de abi :D

Beyaz passat 2.0tdi DSG :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet çok pahalı :D Benim teklifim Beyaz Mazda6 - LPG :D Hem otomatik, hem sessiz hem de ekonomik :D Mazda Türkiye getirse ne güzel olur şu LPG li Mazda6 ları :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet çok pahalı :D Benim teklifim Beyaz Mazda6 - LPG :D Hem otomatik, hem sessiz hem de ekonomik :D Mazda Türkiye getirse ne güzel olur şu LPG li Mazda6 ları :)

SW'yi unutma.  :clap:

Senin ilacın VW'de abi :D

Beyaz passat 2.0tdi DSG :D

Valfi tamam mı bunların?  >:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gökhan Abi yeni dobloya ne dersin  van of dı yiırrr :D

Öööyyyyyk derim. Heryerde, havada karada ve denizde, kısmetse uzayda da söylerim. O tipteki van larla işim olmaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok büyük konuşma abi, biliyorsun sitede büyük konuşup kapak olanlar had safhada  :2funny:

İmkânsıııııııııııııııızzzzzzzzzzzz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence van sınıfında WW cady gözüme iyi görünüyor. Bir şey anlatayım.Amcam 2010 ford connect almış bindik araba cafcaflı ama stabilizeye bir girdik arabada ses gelmeyen nokta yok yavvv.Amcama bir bkış attım aynen dediği 'Tek kelime etme bana bu satanın..' o kadan yani....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben denedim uzun yolda yada kısada farketmeksizin süper (binek tip olan) hız sabitleyiciye çak 100ü mezeleri hazırla takıl o derece (denendi) tek kötü yanı bakım masrafları bu yüzden o sınıf için ford öneriliyor ki bakım masrafı düşük maddi durumu iyi olan şirket firma sahipleri belli km ye gelince satıp sıfır çektiğinden çileleride yok ama uzun süreli binmek için ford, fiat, hyundai aaaa lııın maaaz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...