Jump to content

Siz olsanız hangi dizel aracı tercih edersiniz ?

chatlakx
 Paylaş

Siz olsanız hangi dizel aracı tercih edersiniz ?  

24 oy

1. 1. Siz olsanız hangi dizel aracı tercih edersiniz ?

• Peugeot 207 1.4 HDI
      4
    • Renault Clio 1.5 DCI
      6
    • Seat Ibiza 1.2 TDI
      3
    • Ford Fiesta 1.4 TDCI
      18
    • Opel Corsa 1.3 CDTI
      0

Tavsiye Edilen Mesajlar

Çok az yakıyor evet annemde vardı o araçtan, oldukça da seri. 2 modeli var bildiğim kadarıyla beygir gücü yüksek olanı tercih edin derim. Donanımı da oldukça iyi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 57
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

6

• Murat b

9

• chatlakx

8

• Gökhan

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gerçi servis sıkıntısı var ama Smart forfour lar var birde.Galiba 2005 model var piyasada.Dizel otomatik olanları baya bir az yakıyormuş(5.1 civarı)Sahibindende 24 bin TL civarı.

cabrio olanları benimde çok hoşuma gidiyor ama onu karadenizde kime göstercem sorun cıkardıgında

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forfour cabriosu yok, cabrio olanlar Roadster.

Mercedes yetkili ve özel servisleri size yardımcı olur zaten araç Mercedes-Swatch ortak yapımı. Motor ve yürüyen aksam olduğu gibi Mercedes.

Ben kendi aracımı da Mercedes özel servisine götürüyorum ne de olsa motoru Mercedes, Smart'lar da geliyor ki genelde Forfour'lar. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün Bursaya gittim. (El gazı diyeceğim artık) Kruyz kontrolle 100km hızla 3.8-4 litre arasında gitmesine bayıldım. Rampalarda 8i buldu ama olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

corsaya kimse oy vermemis. su opel savascisi arkadaslar vardi. onlarin etkisi kalmis forumda galiba  :) :) ben olsam corsa veya fiesta tercih ederim. Fiyatlarını bilmedigim icin fiesta veya corsa diorm. fiyatlar ayni veya cok yakinsa kesinlikle fiesa olurdu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mesajları okudum ama fiyat aralığından bahsedilmemiş.Ama muhtemelen dediğiniz gibi fiyatlarından dolayıdır.Yoksa bir mazda3 yani mazda sahibi neden mazdadan sonra başka bir markaya biner ki?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mesajları okudum ama fiyat aralığından bahsedilmemiş.Ama muhtemelen dediğiniz gibi fiyatlarından dolayıdır.Yoksa bir mazda3 yani mazda sahibi neden mazdadan sonra başka bir markaya biner ki?

Doğru neden binerki? Belki 47bin lira olmasının etkisi vardır. Akranları 42bindeyken.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaniii.. Hele ki bu markaların hepsi Avrupa markası ise, üstelik içlerinde Fransız markaları da var ise (Gökhan Abi alınma lütfen), hele bir de içlerinden biri Opel'se :D

Yok abi ne demek. Ben gerekçelerimi birkaç yerde yazdım. Burada da belirteyim: Çok donanıma az fiyat.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doğru neden binerki? Belki 47bin lira olmasının etkisi vardır. Akranları 42bindeyken.

Burada mesele, satacak araç bulamamaları, zaten Autoshow ropörtajında belirtmişti bir yetkili belki de müdürleri... Onun için fiyatları şişiriyorlar, en azından kampanya yapmayı akıllarından bile geçirmiyorlar...

Halbuki yiğidi öldür hakkını ver, Mermer döneminde Mazdalar o fiyatlara alınabilecek en dolu arabalardı, 4 sene önce...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burada mesele, satacak araç bulamamaları, zaten Autoshow ropörtajında belirtmişti bir yetkili belki de müdürleri... Onun için fiyatları şişiriyorlar, en azından kampanya yapmayı akıllarından bile geçirmiyorlar...

Halbuki yiğidi öldür hakkını ver, Mermer döneminde Mazdalar o fiyatlara alınabilecek en dolu arabalardı, 4 sene önce...

Şimdiki yönetim sanki devlet memuru zihniyetinde. "Akşam olsada gitsek."

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün biraz dolaşdım.Mazda 3 Dizel evet pahalı ama akranlarından pek farkı yok.42.000 Toyota var.Onunda hangi segment olduğu belli olmayan Auris modeli.VW golf en boş modeli 45.000 TL . Adamlarda daha uygun fiyatlı dizel var ama aynı donanımda yok bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...