Jump to content

Yaptığım en zevkli Ankara - Edirne RX-8 yolculuğu

mozhan79
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bu aracın yakıtını çok kurcalıyacak olan arkadaşlar için bir tez hazırlıyorum herkes rx8 almalı ve kullanmalı.enazından gücü yetenler bunu yaşamalı  8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anlattırmayın kardeşim bu arabaları.. Olanı var olmayanı var, alanı var alamayanı var.

Şirketler Rx-8 alsa, sonra günlüğü 100 TL'den kiralasa... Kredi kartına taksit yapan firmalardan gidip 150 TL lik benzin alsak, sonra bir saat binsek.... Ne güzel olurdu be.  :D

Şaka bir yana; bir blogda, Mazda 3 Mps'nin Rx-8 den daha sportif bir kullanım sunduğu yazıyordu. Forumda ikisini de kullanıp değerlendirebilecek biri var mı? (Alabileceğimizden değil, lafı geçerse bilgimiz olsun diye soruyorum :) )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

rx 8 ile mps apayrı dünyalarda iki mükemmel araç.spor araç tarzında ve aynı zamanda aile aracı görevide gören ve bana göre teknolojinin en son yapabileceği araçlar.ama rentacar'ada düşmesin...rx8 fiyat olarak belki sınıfında ucuz ama her babayiğidin alıp kullanacağı araç değil onu ancak daha öncede mazda sever biri anlar ondan :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben rx8'imden aldığım zevki bir tek Yamaha R6 motorumdan aldım  >:D MPS nasıldır bilmiyorum ama önden çekişli araç tercih etmem artık :)

Önden çekişli olmasının avantajlarının yanında dezavantajları da var ve en büyük dezavantajı, sürüş keyfini öldürüyor. Turbonun verdiği keyif, ıslak zemindeki ilk kalkışta yalan olup gidiyor. Oturma pozisyonu, direksiyon, vites kolu v.s. gibi ayrıntılar da RX de daha cezbedici. MPS de o sportiflik yok malesef (sportifliği RX ve İmpreza GT ye göre kıyaslıyorum).

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Önden çekişli olmasının avantajlarının yanında dezavantajları da var ve en büyük dezavantajı, sürüş keyfini öldürüyor. Turbonun verdiği keyif, ıslak zemindeki ilk kalkışta yalan olup gidiyor. Oturma pozisyonu, direksiyon, vites kolu v.s. gibi ayrıntılar da RX de daha cezbedici. MPS de o sportiflik yok malesef (sportifliği RX ve İmpreza GT ye göre kıyaslıyorum).

katılıyorum, sürüş keyfi gerçekten ayırt edici bir unsur :) tamam MPS turbo murbo ama rx sürerken ayrı bir tad veriyor insana :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O değil de doğumgünün kutlu olsun :D

Hoş site kutlamıştır doğumgününü ama olsun ben gözüme çarpınca bir kutliyim dedim :D

çok teşekkürler ... mutlu oldum vallahi ne yalan söyliyim:) çok sağol inceliğin için :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...