Jump to content

Mesaj Sayısı Kutlamaları II

S.Halilduru
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yani GÜLE GÜLE GİT diyorsun.

Gönlün kaymış bir kere abi. Artık ne desek boş, gönül ferman dinlemiyor :D Şaka bir tarafa her zaman bekleriz, unutma bizleri :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seni hiç bir zaman unutmayacağız Gökhan abi :D

HOYYT .. Destur.. Site adına konuşamazsın, birgün bakıverirsin BANdırmaya doğru kürek çekiyorsun sandalda :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

HOYYT .. Destur.. Site adına konuşamazsın, birgün bakıverirsin BANdırmaya doğru kürek çekiyorsun sandalda :D

Sanki gitmediğimiz yer mi patron :D Mücahit abi göndermişti zamanın birinde :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ibrahim

Seni bilmem ama yavaş yavaş bende renokuluptereye geçeyim diyorum. Pamıkın konusu çok geçmeye başladı.

Gökhan Abi sen yoksan bende yokum, nereye gidiyorsun, pambıkın reno yada olası başka bir marka olması möhöm değil, sen bizimle ol yeter...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senin canın sağolsun Abi, ben her 100 mesajda (hergün) kutladığım için bana olan tepki arttı.

sağolasın kardeşim. hani mail hakkeder seviyeye geldim ya o yüzden kutlanır gibi geldi bana :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ibrahim

sağolasın kardeşim. hani mail hakkeder seviyeye geldim ya o yüzden kutlanır gibi geldi bana :)

:) ben anormal derecede foruma bağlı ve durmaksızın yazdığım için artık bıkkınlık vermeye başladım, hemen hemen her konunun altından çıkıyorum haliyle 100 lük katlarda kutlama hakkım elimden alındı, 6000e kadar bekliyorum :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:) ben anormal derecede foruma bağlı ve durmaksızın yazdığım için artık bıkkınlık vermeye başladım, hemen hemen her konunun altından çıkıyorum haliyle 100 lük katlarda kutlama hakkım elimden alındı, 6000e kadar bekliyorum :)

Bunları biliyorsun ve yapıyorsun. Eh bu da iyi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ibrahim

Bunları biliyorsun ve yapıyorsun. Eh bu da iyi.

Farkına varmam cezayı yiyip geçmiş sayfalara göz gezdirmekle oldu Gökhan Abi :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

Hayret buralara İbraamdan boş kalabilmiş. Şaşırdımmm...

Tebrikler Burcu...

teşekür ederim abicim :))) yol gösterdiğin içünn:))

evet 1000. mesajımı da canım kadeşim berkayım yazdırdığı için hediye oalrak onu sıhhıyeden geçerken alıp bizim eve götürcem:)))))))))))))

zamanı seçme özgürlüğün var berkayım.

körleriz sağırlarız birbirimizi ağırlarız:)))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayret buralara İbraamdan boş kalabilmiş. Şaşırdımmm...

İbraam 1000 mesajı 1 günde yazıyor :D bunlar neki...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

en yeni katılımcınız :) ahmet şimdi burak'a sölemeye çekiniyorum da ankara içi küçük bi konfeti rica etsem :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...