Jump to content

Mesaj Sayısı Kutlamaları II

S.Halilduru
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mustafa kardeşim (comealone) için nice 1.000 mesajlara ulaşması temennilerimle, kazasız günler...

;)

teşekkür ederim abi. durmak yok yola devam hedef 2000 :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kim bilir ne zamanlar 4 hanelilerde idim :D Bir zamanlar bol geyik az bilgi var iken ne çok düşüktü çenem :D

Daha önce 2-3 yaşında, 700.000 küsür km'de bir araç görmüştüm. Moderatörüm mesaj sayını görünce o araç geldi aklıma  :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha önce 2-3 yaşında, 700.000 küsür km'de bir araç görmüştüm. Moderatörüm mesaj sayını görünce o araç geldi aklıma  :D :D

Serbest çağrışım diye buna denir... O aracı bende hatırlıyorum, sanırım Hyundai Accent Era idi... :D

Daha önceki konulardaki geyik muhabbetine bakacak olursak, aynı şey şu anda forumda olsa herhalde standart bir üyenin rahatlıkla yılda 10 bin mesajı olurdu...

Her konu altında mutlaka sohbet muhabbet çevirmişler... Şimdi biz yapınca Selman abi kızıyoo :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen bunu söleyince de benim aklıma ankara hertel serviste satılan 2. El 2.5 V6 balon kasa vardı ona noldu acaba nerde kimdedirki cok iyi arabaydı fil dişi renginde

EMY & MZD

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen bunu söleyince de benim aklıma ankara hertel serviste satılan 2. El 2.5 V6 balon kasa vardı ona noldu acaba nerde kimdedirki cok iyi arabaydı fil dişi renginde

EMY & MZD

Forumda bir üyede var 2.5 V6 626.

Kendisine özelden yazmıştım parça sıkıntısı olduğunda ne yapıyorsunuz diye; servis yurtdışından getiriyor demişti ve Türkiye'de 3  tane olduğunu söylemişti. Youtube'dan videolarına baktım çok güzeldi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çağrışım iyidir, özlemişiz konuların dağılmasını :D

Sizler hatırlamazsınız konular dağılmasın diye önlemler almıştık. Teknik konuların arka plan rengi diğer konulardan farklı idi ama tabii bu da geyikleri durduramadı sonra elektrikli teller gerdik yaklaşanı çarpıyordu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çağrışım iyidir, özlemişiz konuların dağılmasını :D

Sizler hatırlamazsınız konular dağılmasın diye önlemler almıştık. Teknik konuların arka plan rengi diğer konulardan farklı idi ama tabii bu da geyikleri durduramadı sonra elektrikli teller gerdik yaklaşanı çarpıyordu :D

Elektrikli teller fazla çarpmış ki, geyikler soluğu başka başka yerlerde almış anlaşılan... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biz forumu kendimize diye kurmuştuk, toplasan 30 kişi ancak muhabbet ediyorduk, sonra baktık iş ciddileşiyor, gelen giden rahatsız olmaya başladı, aramızdan da rahatsız olanlar oldu, mecburen biraz biraz toparlayıp ancak bu hale getirebildik işte....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

konu dışı olduğu için mesajı yazarken çok düşündüm yazsam mı yazmasam mı diye. sonra amannn teknik konu değil bişey olmaz diye bastım göndere gitti :) rahatsız olan olursa özür diliyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

konu dışı olduğu için mesajı yazarken çok düşündüm yazsam mı yazmasam mı diye. sonra amannn teknik konu değil bişey olmaz diye bastım göndere gitti :) rahatsız olan olursa özür diliyorum..

Yazdığınız mesajı 2 defa okudum ama niye göndere bastığınızı anlamadım  :nea: sayaç olayı heralde diye düşündüm sonradan  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yazdığınız mesajı 2 defa okudum ama niye göndere bastığınızı anlamadım  :nea: sayaç olayı heralde diye düşündüm sonradan  :D

2.5 balon kasa mesajı için dedim bu mesaj değil:) valla uyarıyı yiyecez şimdi :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli hatta bir konumuz vardı geyikleri toplamak için dikkat geyik çıkabilir diye o bile durduramadı, geyikler özgürlük isteyip kaçtı :D

Selman Abi de tüm iyi niyeti ile açıklama yapmış :) biz geyik konusuna mı geçsek ne ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli hatta bir konumuz vardı geyikleri toplamak için dikkat geyik çıkabilir diye o bile durduramadı, geyikler özgürlük isteyip kaçtı :D

Selman Abi de tüm iyi niyeti ile açıklama yapmış :) biz geyik konusuna mı geçsek ne ? :D

Kendi tercihleridir, yapacak bir şey yok, en son baktığımda kendileri çalıp kendileri oynuyordu... Değişen bir şey yoktur sanırsam... :)

Ne ara 9 bin oldun veli abi :) nice 9 binlere :)

Bende anlamıyorum, ya çenem çok düşük ya da Burak bana kıyak geçiyor... Çenem düşük olmadığına göre... :P

:2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

323-Black (Murat Yılmaz) Bin (1000) mesaj sayısına ulaşmıştır, tebrikler nice binli mesaj sayılarına sağlıcakla ulaşması dileklerimle...

Teşekkürler abi, konuyu görünce farkettim bende :) 6 seneye göre 1000 mesaj az ama idare edin artık :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...