Jump to content

Kırmızı (alınık 323 HB)

olcaytu

Tavsiye Edilen Mesajlar

lpg ruhsata isli orjinal diyor. gunes yaniklarinin izi varmis. distan firinli boya ne kadar tutar ? ayrica cantlari da begenmedim :((

1000 tl civarında tutar sanırım, ben olsam 6.5 dan fazla verme darbesi yoksa daha fazlası inanın değmez başka bir araç denk gelir oto pazarından bakın daha ucuza mutlaka vardır
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk ilanda aşırı iddialı sözler söylenmiş. Ben istanbulda temizini 5e bulsam 5emi düşürecek? Gelip arabaya bakıp kaşılaştıracak mı? Boş laflara kanmayın, bu sözler yüzünden 1-2 binde fazla vermeyi sakın göze almayın. 323hb mazdanın en ağır satılan arabalarından birisi, siz satıcıya değil, satıcı size muhtaç. ayrıca 7-8 buna verene kadar 9-10a lantis alın

en mantıklısını söyledi Kadir abi üstüne söylenicek bir laf yok zate 323 profesörü gibi birşey oldu kendisi :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birde sizden ricam daha açıklayıcı bir başlık yazmanızdır. Muhtemelen bu başlığa istediğiniz cevaplar gelmeyecektir.

forumda farklı düşünce ve bilgiye sahip onlarca insan var gene haklı Kadir abi, valla yalakalık değil Kadir abi çok doğru söylüyorsun
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arkadaş motoru sıfırlattım derken neyi kastetti acaba? 2bin tl masraf desede, ne olduğunun sormak lazım. Onun dışında iy bence

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben komple kayışlar ve motor kulakları dahil 2000 tlye yaptırmıştım.yani elektrik tesisatı hariç aklına gelicek herşey değişti :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada ben aynı model 323'ü  5bine sattım.bu araç motor ömrünü yarıladığı halde 4500.ilginç

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araç edirne plakali idi yanlıs hatırlamıyorsam. yeni girişli bi araç değil
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

hocam eğer hala araç almadıysan bu linke de bi göz atıver. araç gerçekten güzel görünüyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-bakmadan-gecme-mazda-323-hb-orjinal-37367021/detay

Edit : Yeterli zaman geçtiğinden ve verilen linkler yayından kalkması nedeniyle konu kilitlenmiştir.

kilit.gif

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...