Jump to content

1,6 626 2,0 dan hantal mıdır ?

ferol-06

Tavsiye Edilen Mesajlar

Baya pahalıymış ... :)

Ancak bitik motorlu bir araç almaktan iyidir, ufak bir de pazarlık yaparsın:

Bak kardeşim aracın motoruna güvendiğini söylüyorsun teste sokalım araç dediğin gibiyse test masrafını ben öderim değilse bu masrafı 2miz öderiz tekrar konuşuruz araç başında dersin

tabi bu beniim önerim, bunu kabul etmicek araç sahipleri mutlaka olucaktır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ancak bitik motorlu bir araç almaktan iyidir, ufak bir de pazarlık yaparsın:

Bak kardeşim aracın motoruna güvendiğini söylüyorsun teste sokalım araç dediğin gibiyse test masrafını ben öderim değilse bu masrafı 2miz öderiz tekrar konuşuruz araç başında dersin

tabi bu beniim önerim, bunu kabul etmicek araç sahipleri mutlaka olucaktır :)

7350 den fiyat düştü 7000 e aslında...Motor bitik gibi görünmüyor kendi gözlemimle aslında...Ama neticede 296000 devirmiş...Bir de etraftan bu paraya daha yüksek modele bak diyenler yok mu ? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şimdi onu yazıcaktım o paraya daha dşük kmde bir 323 bakabilirsiniz yada üstüne biraz daha tamamlar 626 alırsınız 7 eski kasa için biraz çok açıkcası

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şimdi onu yazıcaktım o paraya daha dşük kmde bir 323 bakabilirsiniz yada üstüne biraz daha tamamlar 626 alırsınız 7 eski kasa için biraz çok açıkcası

Aslına bakarsanız o kadar çok 5500-650o lük arabaya baktım ki, hepsi pert...Bir de Ankara da fiyatlar çok uçmuş durumda...323 te olabilir tabi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında ısparta taraflarında mazda piyasası daha uygun ancak oto pazarında bakın nette fiyatlar aynı

Valla İzmir e bile gittim Mazda uğruna...Arkadaşların delimisin dedikleri kadar oldu :) Araba pert çıktı vs...Adamlar iyi dümen bulmuş, satıcı koyuyor eski fotosunu arabanın, ya da yeni yıkanmış su parlaklığı ile, söylemiyor da nasılsa gelince bu kadar yolu boş dönmez diye...Yani dürüst satıcı bulmak ta zor uzaklara gitmek için...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzmir ve ankara fiyatları normaldir, ben ıspartada okudum ve mazda sahibiydim inanın çok zorlandım satmak için en son burdurdan biri aldı, hani diceğim şu ilana bakıp değil ıspartaya oto pazarına gidin orda piyasaya göre gayet uygun oluyor mazda araçlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

düzeldi, teşekkür ederim, diri duruyor araç ama fiyatı ne oda önemli ve tabi motor durumu, dışı seni içi beni yakar diye bir laf var büyüklerimizin söylediği :)

7000 TL... 296.000 km de...Araç oldukça bakımlı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7000 TL civarında aradığım ve baktığım 24 adet 626 dan sonra ümitsizliğe kapıldım...Sattığım 626 nın temizliği ve diriliği aklıma kazındığından baktıklarımın hepsi beni kahretti...Son bir tane daha kaldı bakmadığım...Ona da bakıp bu defteri kapatacak gibiyim...Hiç ihtiyaçtan satan da olmadı :) Kimse dara düşüp aracını satsın istemem ama netice de herkes düşeş iyi bir araç alabilmek ister...7000 TL civarında temiz araç bulmak büyük zorluk...Yoruldum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7000 TL civarında aradığım ve baktığım 24 adet 626 dan sonra ümitsizliğe kapıldım...Sattığım 626 nın temizliği ve diriliği aklıma kazındığından baktıklarımın hepsi beni kahretti...Son bir tane daha kaldı bakmadığım...Ona da bakıp bu defteri kapatacak gibiyim...Hiç ihtiyaçtan satan da olmadı :) Kimse dara düşüp aracını satsın istemem ama netice de herkes düşeş iyi bir araç alabilmek ister...7000 TL civarında temiz araç bulmak büyük zorluk...Yoruldum...

Düzcede birtane vardı 7700 civarı hatcback olanlardan, resimlerinde pırıl pırıl altta linki var.

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/2769812

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Linkteki araç oldukça temiz, alakanız için teşekkür ederim...Lakin iki kez şehir dışından hüsranla dönünce artık Ankara dışına gitmek istemiyor gönül :) Yahu bu 626 takıntım ne ocak benim diye soruyorum kendime...Cevap yok...İkinci eli çok zor olan bir araba peşinde koşmak ancak benim gibilerin işi olsa gerek :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Linkteki araç oldukça temiz, alakanız için teşekkür ederim...Lakin iki kez şehir dışından hüsranla dönünce artık Ankara dışına gitmek istemiyor gönül :) Yahu bu 626 takıntım ne ocak benim diye soruyorum kendime...Cevap yok...İkinci eli çok zor olan bir araba peşinde koşmak ancak benim gibilerin işi olsa gerek :)

İnsanlar kullandıklarından ve alışkanlıklarından vazgeçmek istemiyorlar.Bildiğin emin olduğun aracı istiyorsun ki bu çok normal tutku gibi, şehir dışında bile arıyorsun. Umarım istediğine biran önce kavuşursun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam sana kolay gelsin inş gönlüne göre temizini bulabilirsin. edarguner in ilettiği araç gerçektende çok iyi görünüyor

Edit: Arkadaşımız iki ayrı konu açmış, birleştirdim.

Edit : Yeterli zaman geçtiğinden konu kilitlenmiştir.

kilit.gif

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...