Jump to content

Bu Mazda3 hakkında bilgisi olan

S.Halilduru

Tavsiye Edilen Mesajlar

anlatmak istedigim bu semavi hocam mazdanin fiyatlarini kullanicilar belirliyor bak kendinde söyledin bende bunu söylüyorum ESKİYE NAZARAN PAHALI :) su anda gercekten piyasa pahalı :) her modelde 3-4 milyar eskisine göre pahalı :)

cok degil 1 sene önceki fiyatlara bir bak simdiki fiyatlarla cok fark var :) diger marka otomobillerde bu yok fiyatlar genelde ya sabit kaliyor yada düsüyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Avrupada ne olarak adlandırıldığınu konuşmuyoruz burada. Türkiyedeki isimlendirmeden bahsediyoruz. Dikkat ettiysen benim dediğim şey eski kasa makyajlı ile alakalı idi.

Tekrar söylüyorum eski Dynamic ile Mazda Avrupa'nın getirdiği ilk araçlardaki Touring birebir aynı araçlardı.

Yeni kasa ile birlikte 2 donanıma geri döndü Mazda. Alt model Touring, üst model Impressive. Bunu zaten hepimiz biliyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet mesela bir ÖTV indirimi dönemi var, fiyatların dip yaptığı. Bir bayi benim arabaya 20.000 TL fiyat vermişti, şaka mı ediyorsun demiştim :D ama şimdi durum farklı. Yani fiyatları günün şartları ve alıcıların alım gücü ile paralel düşünmek lazım.

Bir de bu konu konuşuldu, tekrar söylüyorum, burada bu araba kaç eder, senin araban bu eder etmez konularına hoş bakmıyoruz çünkü daha önce tartışıldı ve sorunlar çıktı.

Fiyat mevzusu satıcı ile alıcı arasında özel olarak görüşülmeli, genel olarak değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Yastık altı paranın bir kısmı ortaya çıktı, diğer yandan banka fazileri epey düştü. Ayrıca kriz hissedilir biçimde azaldı ve piyasada hatırı sayılır bir talep oluştu. Nitekim 2010 senesine yetersiz stokla giren birçok marka var. Çoğu hazırlıksız yakalandılar.

Örneğin; dün akşam bi aile dostumuzla yemekteydik. Mercedes E 250 CGI sipariş vermişti, haziranda. Ağustosta teslim edicez demişlerdi. Daha sonra bu tarihi Ekim'e aldılar. Geçenlerde arayıp Ocak demişler. Bizim Abi de ben sizin oyuncağınız mıyım, iskonto yapın o zaman demiş. Kopartmış 3000 € indirimi. Ki zaten uygun almıştı.

Bazı markalar hep sallardı, stok bulundurmazlardı zaten ama yastık altı para ve piyasada ki olumlu hava (bence halen düzelmedi) etkisine katılıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Aynı şey bizim sektörde geçen sene oldu. Projeksiyon firmaları ya kapandı ya üretim kıstılar ama TR de talep bir önceki seneden fazla olunca fiyatlar uçtu, ürün bulunamaz duruma geldi. Marka önemli değil, ne bulsak alıyorduk bir ara :D

Biz ağlatıyorduk Mümessilleri vallahi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Kaç tane sınıfı 200 dolar fazla para verip  sony projeksiyonlarla kurmak zorunda kaldım... Sırf oradan ettiğim zarar 2000 dolardan fazlaydı :(

Sanyo neden kullanmıyorsunuz? Bu konuda şuan en iyi marka

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu fiyata  artı  comfort  modeli  müthiş  yüksek  bi fiyat ...bende dynamıc paket sedefli  kırmızı 43000 kmde trıptronıc  var  artı brc lpg li 4 lastik sıfır 26500  biz malımızın değerini bilmiyormuyuz  ne

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

bu fiyata  artı  comfort  modeli  müthiş  yüksek  bi fiyat ...bende dynamıc paket sedefli  kırmızı 43000 kmde trıptronıc  var  artı brc lpg li 4 lastik sıfır 26500  biz malımızın değerini bilmiyormuyuz  ne

Aslına bakarsanız uzun zamandır 2.el Araç fiyatlarını inceleyen birisi olarak basitçe şu kanıya vardım. Hemen ihtiyacı olup satan, keyfekeder satmak için ilan verenlerin ortalaması aşağı yukarı nominal değeri veriyor :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

satıyorum zaten sanyo...

Şuan Sanyo, epson, acer, sony  tercih ediyorum genellikle...

projeksiyonlarında hızına yetişilemiyor, bizim işler o yüzden zor devamlı yenilemek gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi silme ama :D

zaten senin foruma yapatığın en büyük kötülük ciklet balığı konusunu silmen oldu. neden sildinki ne zararı vardı hayvancıkların sana :D

bi şu ciklet balığı muhabbetini göremedim ya çok şey kaçırdım :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aslında size akıllı tahta verebiliriz :D

Savaş, bence sen konuyu kilitle :D

yazmasam da yorumları takip ediyorum. sonuçta arkadaşım aracın hala alıcısı konumunda.

biraz zaman sonra kilitleyeyim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konu yüzünden bir sürü adam geldi foruma :D Açmayı denedim ama yetkim yetmedi  >:D:tey:

seninki yetmediyse ben hiç düşünmeyeyim bile kendi konularım için :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aslında size akıllı tahta verebiliriz :D

Savaş, bence sen konuyu kilitle :D

Aracı arkadaşım almış, hayırlı olsun. teşekkürler yorumlarınız için.

Artık kapatabiliriz :) :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...