Jump to content

Yağ Lambası (2003)

Guest metin_4154
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 106
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

30

• mazdamx-5

4

• Gökhan

2

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Şimdi baktım faturaya buji kablosunu KDV dahil 165 TL ye almışım (%10 indirimli), bujilerin de tanesi 33 TL imiş KDV dahil. Bana 29 a gelmiş, sana da 20 ye kargolarım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bendede devir dalgalanması ve stop etme sorunu vardı.Pazar günü bujileri değiştirdim,sorun ortadan kalktı.Buji kablolarını ve bobini de 2 ay önce değiştirmiştim.Şu an için herhangi bir sorun yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bendede devir dalgalanması ve stop etme sorunu vardı.Pazar günü bujileri değiştirdim,sorun ortadan kalktı.Buji kablolarını ve bobini de 2 ay önce değiştirmiştim.Şu an için herhangi bir sorun yok.

Dalgalanma çok azalıyor ama tamamen kaybolmuyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabayı annem kullanıyor,2 aydır binmemiştim.İlk kez pazar günü bindim.Acaip tekleme ve dalgalanma vardı.Şikayet ediyordu zaten,terzi söküğünü dikemez ya :) Servise getirdim,bujilerini değiştirdim.O gün ve dün kullandım.Hiç tekleme ve dalgalanma yapmadı.İnş yapmazda :)Bu arada arabayı 2 ay önce lpg ayarına ve filitreleri değiştirmek üzere lpg servisine götürdüm.O günden beri arıza lambası yakmıyor.Eskiden hep yanar,sönerdi motor arıza lambası(oksijen sensör arızası.)Sanırım düzgün yapılan lpg ayarı bu lambanın yanmamasını sağlayor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...